Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - Милен

Страници: [1]
1
Тема за гостуването на последния в класирането. Надявам се да победим, не очаквам да е лесно. Мартин Ковачев е наказан, ще трябва да се справим без него.

2
След две поредни победи и пет мача без загуба, след много спорове кой колко се напрягал срещу нас и какви прави колонки са му излезли :), идва време за мач срещу съперника ни за третото място. За съжаление, нямах възможност да гледам даже и по тв последните ни три мача, дори и развоя им не следях в реално време :(, но обратът в Русе с човек по-малко ми дава надежди.

3
Отварям тема за следващия мач и призовавам русенците, живеещи в София,  да се възползват от удобния час и да подкрепят отбора на стадиона. Не знам дали Витоша бяха много слаби или ние играхме добре, но срещу Ботев излизаме с повече настроение и самочувствие. Очаквам най-после и навън да направим силен мач и да вземем точка(и).

4
Играем последния си мач от втората осмица на същото място и срещу същия отбор, където и срещу когото започнахме първата фаза на първенството. След двете победи настроението и самочувствието са мааалко по-различни отколкото преди седмица. Имаме и ден повече от Септември. Вярно, че каквото и да стане, сме на баражи за 11-14 място, но мисля, че е важно да сме трети, не само защото играем с Бистрица, но и до края ще сме домакини все във вторите мачове, което си го представям като предимство.

Страници: [1]