Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Милен

Страници: [1] 2 3 ... 14
1
Съдбата пак проявява странното си чувство за хумор. Ние, привърженицте на Дунав Русе, стискаме палци Ботев Враца да НЕ БИЕ Царско село. :)

2
А какви бяха тези сметки от диемаджията, че в групата се гледало спечелените точки от редовния сезон. И че Дунав бил с 8 т., което го правило с най-добри показатели?
Ако трите отбора се изравним, ние печелим. Ако ние и Ботев сме равни, а ЦС има по-малко точки, Ботев печели.

3
Головата ни разлика, която съм посочил, е тази, от преди разделянето на групи, т.е. от редовния сезон.
Разбрах те, опитах се да сложа акцент върху това, че тази голова разлика е окончателна за целите, за които говорим тук и за никакви практически цели не е преодолима. Числата, които си написал, са за редовния сезон, да. Може би не съм го написал ясно.

4
Съгласно чл. 4, ал. 2 от Наредбата за първенствата и турнирите по футбол за сезон 2019/2020 на БФС, ако сме с равни точки, се гледат резултатите от преките двубои. Заради китайския вирус, се гледат мачовете само от редовния сезон, т.е. преди разделянето на групички. Там с Ботев сме 0:0 в двата мача. Тогава се гледа общата голова разлика в генералното класиране. Там Ботев имат предимство, но е преодолимо теоретично, защото те са с -25 гола, а ние с -28. Ако и головата ни разлика е еднаква, се гледа кой е вкарал повече. Там сме наравно засега с по 21 вкарани гола. И така.

Наредбата: https://bfunion.bg/uploads/2019-06-25/naredba_2019-2020.pdf
Потвърждението, че се гледат само мачовете от редовния сезон (в Наредбата пише друго): https://www.bfunion.bg/news/46906/0
От втория линк: "във формирането на класирането се вземат предвид директните двубои и показателите от първата фаза на първенството."
Не е преодолима головата разлика, важна е тази от редовния сезон. Ако Враца бие вдругиден, ние и подпорната стена :) отиваме на баражи.
Пак да добавя - според мен, аз така го разбирам.

5
Общата голова разлика от редовния сезон е следващият критерий. Според мен, при победа в четвъртък, врачани се спасяват.

6
Свилен е наказан за този мач, Любен има четири жълти картона, Ивайло - осем. Любо има време да изтърпи наказание срещу Ботев Пловдив.

7
Трансфер на полувремето, казвате :)

8
Ще има ли наши привърженици на стадиона в село Бистрица или не сте чули?
Аз ще отида. За мой срам досега нито веднъж не съм бил на мач в Бистрица, все нещо се е случвало, мисля, че утре вече ще съм там:)

9
Тема за гостуването на последния в класирането. Надявам се да победим, не очаквам да е лесно. Мартин Ковачев е наказан, ще трябва да се справим без него.

10
Гостуванията ни в София започват страхотно. Четвъртък и понеделник в 17:30.

11
Още нещо, което прочетох и аз. Кръгът преди да ни бият, падат 5-0 от Видин, а през първия цикъл на първенството ги бием 4-0 в Русе. А тогава класирането се е определяло спрямо голова разлика. Не мисля, че има на кого да се сърдят, освен на себе си. Сглобиха нелошо отборче, но ми се струва, че ще мине още известно време да се сработят добре. Очаквам Х 1-1 с лека доминация на домакините...
От къде е тази информация? Аз прочетох, че са паднали 5:2 във Видин и 2:1 в Русе http://www.todor66.com/football/Bulgaria/B_grupa/1987-1988.html
P.S. Излиза, че Хебър са били на два гола в Габрово от "А" група, това не го помня. Браво на "Янтра"!

12
https://rodopi24.blogspot.com/2019/10/1924_6.html?m=1
Щом най-лесната победа не се състоя, тогава значи тото било.
Тия от Родопи24 да бяха отворили фейсбук страницата на Арда - щяха да прочетат по-оригиналната теза, че кметът Хасан Азис е каръкът за отбора и той е виновен, нямаше да пишат такива банални неща като черно тото, които се поизтъркаха вече.

13
Честита победа и от мен! И на мен, разбира се, ми хареса играта на Дунав. Показателен беше коментара на Стамен Белчев след мача за причините за загубата - недостатъчна агресия, неориентирани, неправилно позициониране. Да беше добавил и "толкова ни позволиха":)

14
Сезон 2019/2020 / Re: Купа на България 2019/2020
« -: 26 Септември, 2019, 22:34 »
През 2019 за двата си мача на Националния стадион, българските национали са отбелязали три гола. Толкова тук за два мача има и Свилен. :)

15
Твърде тихо е преди толкова ключов мач. От Русе знам, че 4 привърженици ще пътуват за Враца. От София или други градове ще има ли подкрепление? Имам чувството, че малко хора осъзнават важността на мача утре.
От София тръгваме с кола, може би четирима. Може и други да има, ще видим на стадиона.

Страници: [1] 2 3 ... 14