Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - NITRO

Страници: [1] 2 3 ... 250
1
Преди имаше решение на Общинския съвет за ползване на Градския стадион от русенските клубове срещу символично заплащане, но не знам сега как стоят нещата. Сигурен съм обаче, че в клуба са си направили сметката и мачовете на този стадион едва ли ще се отразят съществено на бюджета.

2
СЕЗОН 2021/2022 / Re: Дунав (Русе) - Волов (Шумен)
« -: 16 Октомври, 2021, 17:04 »
Аз също мисля, че момчетата ще се справят.


Но ми е тъжно как целия Североизток, с изключение на Варна и Разград, е на самотек във футболни отношение. Гледам Шумен, Силистра, Добрич - постоянно като асансьор, Търговище, буквално преживяват в долните групи. Ние поне за кратко време успяхме да подишаме пеофисионален  въздух в елита, и съм сигурен, че пак ще стане така.
Така е защото всички са овъртолени в схеми - политико-икономически, олигархични, на ръба на закона и отвъд него. Много малко се мисли за дългосрочно развитие, за школите. Перукан имал програма за детско-юношеския футбол. А 16 години досега къде беше?
Професионален футбол, казваш... Националният отбор показва колко е професионален. И всичко това е следствие на гореспоменатите схеми: да се изперат едни пари, да се завъртят други, някой да получи евтин политически дивидент - всичко за сметка на българския футбол.

3
Добруджа

4
Последно, някой ще ни светне ли къде продължава Драгош?

5
Мачът може и да не е в Дончево предвид липсата на каквато и да било трева на терена. Дунав е подал официално искане теренът да бъде сменен с по-нормален такъв - например "Дружба" в Добрич.

6
Ние прекратихме този договор и от следващия кръг ще излъчваме на живо двубоя в Дончево. Становището на нашите юристи е, че БФС право да ни продава телевизионните права при липса на цялостен колективен договор за същото.
Перуката и пиянската му компания да си обират крушите и да дават път на "трите коня", защото безобразията вече не се траят! Извинявам се, че не е съвсем по темата.

7
Стана като във Втора лига - за 1-2 мача на кръг никой друг не може да си гледа отбора.  :(

8
Време е да отворим традиционната тема за лятната подготовка за новия сезон 2021/22. Дотук разбрахме, че бившите играчи на Дунав Стефан Христов и Ивайло Лазаров са освободени от отборите си. Не знаем обаче какви са намеренията на ръководството, ще атакуваме ли Втора лига и каква ще е селекцията.

9
Стефан Христов също не блестеше с представянето си в Дунав, вече е на 31 години, а и едва ли финансовите му претенции ще са по джоба ни.

10
Съвпадение на имената.

11
Няма как хем да сме 3 сезона в трета лига, хем да сме на прав път. На прав път ще сме ако още догодина сме във втора лига!
С футболисти на преклонна футболна възраст като Долапчиев и компания - не, благодаря!

12
Да, добре е, че организационно изпреварваме спортно-техническото развитие. При предния рестарт беше точно обратното и в крайна сметка се върнахме при аматьорите. Затова смятам, че първо трябва да се подсигурим организационно и финансово, след което да гоним издигане в по-горните групи. Ако стане през следващия сезон, ще е много добре. Ако не стане - няма да правя трагедии, стига да сме на прав път.

13
Може би забравяте къде бяхме през август 2020 г. и какво направиха Дидо и останалите, за да го има въобще Дунав. Няма я вече схемата с "назначени" спонсори по партийно-олигархична линия и трябва да се оправяме със собствени сили. Имайте търпение, Втора лига не е на всяка цена. По-важно е устойчивото развитие на клуба. Липсата на такова доведе до поредното "ново начало".

14
Утре - с маски на стадиона. Малко тъпо, но по-добре от нищо.

15
Всеки спонсор с почтени намерения е добре дошъл. Финансите са ключов фактор за атака на професионалния футбол.

Страници: [1] 2 3 ... 250