Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - The Major

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 66
31
Верно ли Миро се  е контузил?

32
Сезон 2016/2017 / Re: Купа на България
« -: 02 Ноември, 2016, 11:13 »
http://www.sportal.bg/news.php?news=632382


Имаме съвсем реален шанс за полуфинал. Наистина жалко, че мача няма да се играе в Русе.

33
Добре, може ли само аз да не съм схванал?
Защо ни изместиха мача в сряда?

34
И какво толкова е казал? "Надявам се един ден да играя в по-голям отбор." Или да смятаме, че Дунав е последното стъпало в кариерата на всеки от футболистите, които играят при нас?! Напълно нормално е всеки да се стреми към израстване в кариерата, тъй като едно евентално участие в националния отбор отваря по-добри възможности за трансфер в по-голям, европейски клуб. А Мартин е млад и кариерата е пред него.
На всички е ясно, че Дунав не е най-високото стъпало. Но аз не се сещам друг играч да е казвал, че се надява да се махне от отбора си и да не е бил наказван. Чесно, заради такива изказваня трябва да постои малко на пейката.

35
Само лумпените политици и псевдо ръководители не разбраха, че хулиганство се бори не с дебели тръби, а с ред, правова държава и правосъдие. Но е явно, че мафията няма нужда от държава, която не е разграден двор и покрай големите престъпници, намазват и дребните гризачи.


Аз съм абсолютно отчаян, Дидо ! Ние със сигурност сме в топ 5 на най-безсмислените и малоумни държави, ако не е в света, то поне в Европа.....
*Топ 3 - (Чад и Сумалия)

36
И аз подкрепям при следващите ни мачове с Лудогорец да бъдем извън клетката. Те скоро би трябвало да я премахнат, само да не я заменят с нещо още по-ужасно.
Тази информация, че ще премахват клетката от къде е?

37
Сезон 2016/2017 / Re: Купа на България
« -: 26 Октомври, 2016, 12:09 »
За дузпата:


Бат' Станьо закъсня с излизането и препъна техният нападател. Неумишлено, но дузпата беше на 100%.
След това спасяването беше класа! Спасяване с крак и то при положение, че вече беше паднал на земята. Имаше още 2 спасявания на 100% голови положения.


Бат Станьо - Президент :)

38
Статията е fake. Има около 20 правописни грешки и ако не беше публикуване тук във форума, щеше да има 0 прочитания.

39
Сега е момента, в който общината трябва да помисли, дали тези основи на пилоните за осветление, които изсра на трибуните, могат поне да се използват за изграждане на евентуална козирка.

40
Най-вече нападател ни трябва! Вижда се че успяваме да натиснем, когато е небходимо, но ни трябва човек, който е способен да вкара 10-15 гола на сезон.

41
Трудно губим мачове и си мисля, че и този не би трябвало да го загубим. Аз лично се надявам на поне 4 точки от мачовете ни с Локо и Славия.


btw: Мислите ли, че имаме нужда от още 1 нападател или смятате, че ако Аяс влезе във форма ще имаме по-голяма резултатност?

42
24.10 - тогава според мен ще влезе първият багер. Ще си чакам наградата  8)

43
Не е само до школите. Какви школи имат в Гана?
Със сигурност по-добра от нашата школа. Нашите така се школоват в студентски град, че след това само футбол им е в главите. :-D

44
Дори си мисля, че раздела от форума "спортът в русе" е излишен засега. То май не остана спорт.

45
Започват да се отварят вече разлики в точките. Аз лично се надявам да вземем поне точка утре, и да не се дъним срещу монтана и славия.

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 66