Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - The Major

Страници: 1 [2] 3 4 ... 66
16
Най-вероятно отдолу покрай оградата до терена!


Хмм... това обяснява защо "прохода" пред сектора за гости е така добре ограден с мрежи.

17
Нали изградиха ограда около сектора с козирката. Някой има ли идея как ще се достъпват секторите, които са между него сектор и този за гости (тези от към залата)?

18
При 10 000 прододени билети спира продажбата. С децата под 12 г. (влизат без билет) и сектора за гости (който няма да е пълен) това е одобрения капацитет. Само вчера общо са продадени малко над 2 000 билети.

А знаеш ли при колко продадени билета спира предварителната продажба?

Предвид разположението на седалките, мисля че капацитета на стадиона лесно може да се "оптимизира". Със сигурност за мачовете с Левски и Лиска ще има дооста повече желаещи за билети.

Колкото до мача в петък: Изпитвам странно (лошо) предчувствие.

19
Смятам, че 12-13 000 е абсолютно нормален капацитет за стадион в град като нашия. Не разбирам грандоманщината, която гони повечето хора. Единственото, което ме дразни изключително много е облепянето на целия стадион с надписи на ефбет и уинбет. Също така и на целия град. Всичките булеварди са осеяни с флагчета на ефбет...
Все едно сме Вегас :-D

20
ФЕНОВЕ / Re: Билети и сезонни карти
« -: 20 Април, 2017, 11:01 »
Аз пак бих искал да повдигна въпроса. Дори в "А" група си караме на самотек. Не ми е ясно в 21-и век ли живеем, или в 20-и още. Хубаво е някой да помисли поне за онлайн продажба на билети като първа стъпка. Хора от други градове или идващи си тук в последния момент, както и всеки, който не му се разкарва, може да се подсигурява. Повечето големи клубове имат такава услуга ако не директно, то си има специализирани посредници. Срамота е. 2017 година сме!
Почти сигурен съм, че 30 мин след началото на мача ще има опашки за билети. Както бяха нещата преди няколко години така ще е и сега.
Трябва да се пуснат пакетни билети за домакинствата ни. Сега е идеалният момент да се направи това - 4 домакинства, 20 лв, каккво му е сложното.

21
По-голяма глупост скоро не бях чел. Навсякъде се виждало еднакво??? Май ти не си ходил по другите сектори, пич. Аз лично не се сещам за място на Градския, от което не съм зяпал мач. Категорично не е едно и също зад вратата, на централната трибуна, или пък встрани от централната. Прав си за едно, всяко място си има предимства и недостатъци, но определено си има причина на нормалните европейски стадиони най-скъпите места да са в центъра, а най-евтините - зад вратата, нали?  ;)
+1


По логиката от горното мнение, телевизионните камери щяха да са разппложени до тоалетните, на ялта и в кауфланд а не в централният сектор.

22
Всяка лампа е с мощност 1000 вата.
Това на кашоните ли го пише? В смисъл откъде ти е тази информация?
Не съм техническо компетентно лице и честно казано не се наемам да коментирам данните на етикета. Пише 1000W/2000, но какво значи това, ако някой е компетентен в електротехниката, да каже.
Спортед мен лампите са по 1000W с цвят 2000К

23
Гърка е дошъл в момента е на терена!Дал е разрешение да се валира и да се коси и може да се играе още на първото домакинство на Дунав в Русе!


Това е страхотна новина. Някой има ли представа на комисията от БФС, колко време и е необходимо за да направи съответните проверки и да сертифицира стадиона?

24
ФЕНОВЕ / Re: Фенклуб "Дунав завинаги"
« -: 05 Април, 2017, 13:24 »
Така, самият факт, че докато пиша тези коментар виждам съобщение: "Внимание: тази тема не е активна от 120 дни." не говори много добре за Дунав Завинаги.

Имам идея. Какво мислите за една онлайн система, където всеки с платен членски внос ще може да гласува по предложени от фен клуба въпроси?
Също така би могло от там да се поръчват фен артикули.

25
Пистата има нужда да бъде измита, след завършването на ремонта! Цялата е покрита с пясък.
Аз съм сигурен, че след като свърши ремонта и няколко дни преди първия домакински мач, кмета ще пусне вътре на стадиона  тези от "Чистотата" да изметат, изчистят и измият стадиона перфектно.Аз даже от сега съм съгласен ако може да се направи някаква организация примерно да отидем да помогнем с почистването, било то да метем между редовете или да помогнем с нещо друго :)


Чудесна идея, но попринцип не би трябвало да имате право. Все пак е строителна площадка. Със сигурнос им е платено и за това на тези от Трактур, оставете ги те да си свършат работата за която им се плаща от нашите данъци и такси :)


На мен ми прави впечатлени, че тревата добива доста приятен цвят. Явно се развива както трябва.

26
Едно инфо за стадиона, поливната система е направена така, че наляганото на водата от ВИК не е достатъчно да покрие целия терен и сега се налага допълнителна цистерна, за допълнително налягане.....  >:( ???


Има цистерна закопана в земята зад сектора за гости. Предполагам, че за тази цел е сложена там и на тази височина. Самата цистерна е над 3 тона и към нея има прокарани тръби.
Поначало това трябва да е предвидено в проекта, защото ние монтираме пръскачки с определени технически параметри при съответното налягане.

27
И аз си мисля, че това са някакви местни пишлемета. Дори не е много сигурно колко са фенове на Лудогорец. Същите ги има и пред дискотеките и около стадионите, като са по много са много отворени, друг е въпроса, че ако ги хване човек на място че им шляпне по 2 шамара и ще се разбягат.


Междудругото това би било изключително възпитателно за такива пишлемета (да изядат по някой друг шамар). Просто следващия път ако попаднат на някого, когото не го слуша много главата ще има родителите им да берат душа.

28
Нагледно като гледам, се очертава да сме домакини на 15.04.2017г на Черно Море, много неяснота с този жребии ? Мача ще е в Русе.
]


Май всичко зависи от комисията на БФС. Дано мача е в Русе!
И все пак препочитам ако ще пропускаме домакинство в Русе, то да е срещу ЧМ а не срещу някой от "грандовете".

29
Форума малко почна да прилича на бгмама :D

Инъче и аз да се включа по темата: Абсолютно съм против държава или община да помагат на спортните клубове с друго освен с инфраструктура.

Ако завършим 5-ти първите ни 2 мача къде ще бъдат?

30
Моля всички политически мнения да бъдат изтрити или преместени. Дори да се абстрахирам от факта, че голяма част от тях са малоумни и паказват липсата на познание на законите ни, то най-малкото не им е мястото във фенски форум.
Споко, стадиона ще е завършен в следващите 50-70 дни, зависи от времето.

Страници: 1 [2] 3 4 ... 66