Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Slex

Страници: [1] 2 3 ... 84
1
Ръководството на Дунав иска намаляването на бройката на чуждениците извън ЕС, БФС я увеличава.

2
Вероятно са го дали под наем в Спартак.

3
Честно казано, на мен мачовете през този сезон ми носят повече емоция, отколкото през последния ни сезон в А група. Предпочитам да гледам този Дунав. Колкото до промоцията в Б, беше ясно още преди да почнем участие, че тази година това няма да се случи. Не знам какво се натискате да се връщаме на всяка цена в А. Да се изсипят една камара пари за футболисти, които днес са тук, утре ги няма, за да сме просто един пълнеж. Там порциите вече са раздадени, едни олигарси си ги мерят, а другото е за декор.

4
И като си говорим за излъчване на мачове, да не се предоверяват на изкуствения интелект ;)

5
@ Rado412

Тия 17-18 годишни в Шампионската лига са сигурно 0,0001% от връстниците си, които се занимават с футбол и взимат заплати, които са в пъти по-големи от бюджета на "Дунав". Кои са тия другите, на които юношите ни ще дават път, не е много ясно.

За първи път гледам излъчване на отбора по Фейсбук, трябва да призная, че се бяха постарали, особено с перспективата от дрона. Трябваше обаче единият отбор да смени екипите, защото се различаваха трудно.

6
Третият отбор на Лудогорец има една точка по-малко от нас. Вярно, два мача по-малко, но те са гостувания в Балчик и Варна. Мачовете им та бяха отложени, защото имат много юношески национали. Не че толкова ме интересува третият отбор на Лудогорец, просто искам да видим нещата в сравнителен план. Академията в Разград обира най-добрите таланти от цяла България и е много по-добре финансирана, а резултатите им не са много по-добри от нашите на този етап. Нека, когато се критикува нашият отбор, се има това предвид.

Иначе поздравления за победата!

7
Най-добрият ни мач от началото на сезона. Преди го писах - не отстъпваме толкова технически, а дори в някаква степен и физически на професионалните отбори. Футболистите ни обаче нямат опит и често взимат грешни решения. Единственият начин да се мине през това е като играят.

8
Youtube има изискване за излъчване на живо. Последно като гледах беше минимум 1000 абоната на канала, а ние нямаме толкова.

Колкото до мача, не разбрах защо ни дадоха дузпата. От друга страна, дузпа за тях по-скоро нямаше (нашият защитник игра първо с топката - поне така видях от позицията, където бях и единият от отмененеите голове заради засада май беше редовен). Това обаче няма такова голямо значение, защото точките този сезон не са толкова важни. Ще влезем в шестицата, но не мисля, че ще успеем за първото място. Футболистите играят с желание, на пръв поглед водят играта, но не успяват да си материализират превъзходството. Това е следствие от липсата на опит и просто няма какво друго да се направи, освен да се мине през един такъв период.

И още нещо. Много хора не знаеха за този мач и изобщо не знаят за мачовете във В група. Аз лично извиках няколко души, които може би иначе нямаше да дойдат. Някой ще каже, че който се интересува знае, но тези неща сме ги говорили вече при предното ръководство и не виждам смисъл да се повтаряме. Може да се пробва с Фейсбук реклама - не е толкова скъпа - 1 евро показва рекламата на няколкостотин души, а би трябвало таргетирането на целевата група да е сравнително лесно.

9
ФЕНОВЕ / Re: Crvena Zvezda
« -: 17 Септември, 2020, 10:45 »
Yes, it makes it easier for the home teams. On the other hand, there are no fans at the stadium, so some of the home team advantage is gone, but still the away team has to travel and accommodate to the conditions. But I don't see how UEFA could fit the games in the calendar if there were two legs. There just wasn't enough time. Hopefully, next season everything will be as normal.

10
В Нови пазар сме губили и с по-боеспособен състав. Аз лично очаквам 5-6 място, макар да се надявам на нещо повече. Преходът от юношеския към мъжкия футбол е труден, колкото и клиширано да звучи. Много трудно ще бъде още от първата година да атакуваме Б група, а и ако по някакъв начин се озовем там, ще се борим за оцеляване. Не мисля, че промоцията трябва да я пишем задължителна сега, нито пък че загубите ще са нещо необичайно и трябва да се правят драми от това.

11

Явно забравяш, че момента преди бавенето беше засада на футболист на Спартак излязъл в голова позиция. Ами ако бяха върнали попадението тогава? Реално бяха съвсем близо до това. Съвсем нормално е като в минутите преди края си изоставал и си бил на косъм да получиш гол в края да забавиш последните секунди.

Първо, засадата не е положение, второ и за малко да са ни вкарали (което не беше така), това не е повод да бавим играта след това, особено след тоя психологически удар за "Спартак" с късното изравняване.

12
Доволен съм от хъса и раздаването. Видя се обаче, че срещу трениран отбор нещата ще са много по-трудни. Беше много важно за самочувствието на играчите да не загубим този мач, а в крайна сметка равният беше заслужен с оглед играта. На пръв поглед Спартак имаха леко превъзходство, но не мога да кажа, че ни надиграха.

И на мен ми направи неприятно впечатление бавенето на играта от Винченцо Ангелов. Имахме психологическо предимство след изравняването, публиката се беше наежила, вместо да използваме момента и да направим още някоя атака, убихме сами темпото.

Въобще, освен във физика, неопитността на играчите си личи най-вече в някои ключови и недотам ключови моменти, когато трябва да се вземат чисто футболни решения. Надявам се поне да си вземат поука и да се учат от грешките си.

13

От моята камбанария не е песимизъм, а реализъм, на база моите наблюдения и мироглед. Ще ви кажа, че аз съм завършил в Английската гимназия преди години и моите познати са точно от тази гимназия и МГ в Русе. От моя випуск 100 и кусур хора, точно 11 човека живеят в Русе, всички думи сме в чужбина, работещи хубави работа, знаещи и можещи.

Това е един от големите проблеми, който е останал още от времето, когато следването в чужбина беше трудно. На децата от елитните гимназии пет години им се втълпява, че трябва да ходят да учат навън и че ако останат тук ще са едва ли не провал. От своя страна учителите се хвалят с това колко възпитаници имат в западни униврситети и го използват като мерило за успех. И сега е така, въпреки че ученето в чужбина в момента не е особено изискващо откъм академични способности.

14
В горната част на стълбите на главния вход на стадион "Дунав" има едни стърчащи арматурни железа (не много дълги, под 10 см), на които някои хора при излизането си закачиха крака. От това потенциално може да излезе нещо доста по-неприятно, особено когато има голям човекопоток. Трябва или да се отрежат, или да се обезопасят по някакъв начин.

15
Аз мисля, че бяха към 1000, но за стадион "Дунав" ми е по-трудно да преценявам, отколкото за Градския. Може да стане ясно, като кажат колко билета са продадени на място.

Страници: [1] 2 3 ... 84