Лично аз съм доволен от равенството.В Пловдив винаги се играе трудно.Не знам как се развил мачът,но от малката статия,която е публикувана във форума се разбира,че е можело и да победим. При 0:1 за нас срещата би тръгнала в друга посока,но не бива да се сърдим или обвиняваме Росен КАПТИЕВ,той вкара достатъчно голове,а и се е реабилитирал с изравнителния гол.Искам да напиша ,че съм безкрайно доволен от резултатите,които постигнахме през сезона,отбор почти нямаше след напускането на ония идиоти от Приста Ойл.Приятно съм изненадан от класирането на отбора,миналия полусезон също бяхме 3-ти ,но на 10 точки зад 2-ия.Сегашното спортно-техническо ръководство няма нищо общо с двете тикви Мариян Тодоров и Пейчев.
Каква ще бъде ролята на Дунав,мисля че ще се реши някаде през зимата.Ако има нов спонсор,но който да гледа сериозно на отбора и в дългосрочен план,това би било добре дошло.При амбициозен спонсор ,без проблеми ще се класираме на първо място в Б Източна Група.Ако ли не,съвсем редно е да свием платна и да завършим между 4-7 място.Каквото и да става,държа Дунавци да изиграят на 100% гостуването на оная плешива кратуна и курва Лечков и да им го начукаме на контри. chair.gif chair.gif chair.gif