Д-р Филипов оперира Бай Недял в Русе
Недялко Хубенов бе опериран в събота към 19.30 часа от д-р Филипов. Домакините предложиха да бъде отведен в търговищката болница, но членът на УС на ФК "Дунав" Валентин Христов реши, че лекарите в нашия град ще си свършат работата по - добре. Христов бе и човекът, който откара Недялко с личния си автомобил до Русе.
Разкъсана връзка на глезена и счупена костица - това са последствията от злополуката в Търговище, научи "Утро" от самия Недялко в болницата вчера. "Исках да подам на Каптиев, когато единият ми крак поднесе и глезенът ми се обърна от тежестта на тялото. Г-н Христов караше много бързо към Русе, въпреки че имаше мъгла. По средата на пътя инжекцията, поставена ми на стадиона в Търговище спря да действа и болките станаха зверски. Едва изтърпях", разказа Хубенов. Сега в крака му има пирон, който ще бъде изваден след 6 месеца. До 30 дни пък лекарите ще смъкнат гипсовата шина от глезена. Недялко бе посетен вчера от треньорите, Христов и родителите си, които пристигнаха спешно от Хасково. /в. "Утро"/
Страшно много се е измъчил Бай Недял
Наистина жалко за най-сърцатия ни играч на терена, който не си спомням да не се е раздавал на терена, даже и играта да не му върви. Откакто е в Дунав вече 4-ти сезон ми е любимия играч от отбора, навярно и на още доста хора. Дано оздравее по-бързо, защото Дунав има нужда от него