1. Въпреки, че според това, което стана така излиза, но ...
... хайде стига сте го дъвкали тоа МОЛ. Там си има договор и съответните неустойки /никак не малки, става въпрос за милиони/ ако нещо не се изпълни, т.е построи се МОЛ, залата се заебе или нещо подобно, за което се покъсахте да пишете
... колкото до това, че ако не били взели ДУНАВ Бобокови нямало да вземат строежа на залата и бившата Музикална гимназия, ами колкото до залата, който се е интересувал е разбрал, че за въпросния строеж си имаше конкурс и според неговите изисквания проекта на приста ойл и фирма Денси /ако не се лъжа/ спечели с много пред другите /нито едно от изискванията не беше кандидата да подпомага спорта или футбола в частност в момента/, но всички тогава и от тогава решиха да плюят, защото, или са близки до загубилите конкурса за строеж, или просто както съм забелязал откакто се интересувам от футбол просто хората в РУСЕ обичат да плюят по успелия или по човека, който се опитва да направи нещо положително щото ги е яд, че не са те
... въпросния им проект е за нещо уникално /несъществуващо в страната/, което ако се изпълне много ще помогне на град РУСЕ
2. Иначе не, че се хваля, но аз съм може би един от хората, които най-малко трябва да вярват на Бобоков, след като преди 5-6 години ме излъга лично в очите на пресконференция в хотел Рига, че ще поеме отбора и започна да обещава светло бъдеще за отбора и феновете на футбола в РУСЕ, но се намериха оправдания, поради които това не стана
3. Колкото до господина, който е кмет в момента и конкретно за неговата декларация ... когато правихме предаването по радио ГОНГ преди година и половина посветено на ДУНАВ, Вальо Грънчаров, както ми сподели в последствие, с доста голяма доза убеждения и прочие накарал новоизбрания тогава инж. Йотов /изхвърлил преди това Севдалин Петров като мръсно коте, след молбите му да помогне на ДУНАВ/ да се включи в предаването и сега съвсем естествено г-н кмета обещава да намери, и спонсори, и треньор, и играчи сигурно :lol: ами много ясно нали наближават избори наесен, че той нали за това уреди и 20 човека от атака в общинска охрана, но това е друга тема :wink:
... иначе не, че няма възможност да намери спонсори ... само ако знаете фирми с какъв /финансов/ потенциал строят и ще строят в двата Индустриални парка в РУСЕ макар, че г-н кмета заради прословутите си разходки с журналисти в града, целящи нищо повече от евтин PR /и затварянето на Митака, което постигна :cry :shoot2 chair.gif / е закъснял с близо час за среща с потенциален инвеститор от първи клас
4. През почивните дни бях в Пловдив и докато си говорихме с едни приятели между другото споменахме и футбола, за това нещата как са в Ботев и ДУНАВ и те ми викат, ами то като приста ойл са ви спонсори защо не влязохте тая година и аз нали си знам тезата, че Нафтата и Черноморец имат, и база по-добра от нас, и организационно са по-добре от нас, и т.н. ... , а те ми казаха, че и на Ботев базата не е кой-знае какво и президента ни не струва /много си обичат Христолов както знаете :lol: /, но сме в А група и 90% от играчите на Ботев са от Пловдив и региона /Пазарджик, Асеновград и т.н./ ... без коментар, защото аз още началото на 2006 им казах на новоизбраното ръководство да не гони наред всички играчи продукт на русенска школа и ги питах постоянно за Виейрата, Тошко и Борката и т.н. и им казах да помислят сериозно за ДЮШ още тогава, но те казаха дай първо да оправим мъжете пък после ще му мислим не се притеснявайте и единствения успех е класирането за сега на 1/8-финали на младшата и децата от тая година