Ееее, Бобоков и Мариян са го наредили добре, човекът е решил че е нужно и той да се разпише. Въпросът е че прекалено много взехме да се занимаваме с тези хейтъри (как я мразя тая тъпа дума). За Цонко е ясно - няма да има повече футболни интриги този полусезон и трябва поне от билети да си избие малко пари, а пък и ако се разсмърди из медиите, това е само реклама. Ние обаче защо трябва да му наливаме масло в огъня, не знам.
Не знам дали се замисляте, ама единствените интересни мачове за тях биха били с бургаските отбори, които ще го размажат със или без съдийска подкрепа. С Добруджа също ще е интересно, но за жалост, те са много зле сега и пак няма да има интрига. Евентуално с Шумен или Светкавица може да си спретне интрига...ма не е сигурно. Обаче колко по-лесно е да си избере отбор от голям град (избиване на провинциални комплекси), с малко по-добър отбор въпреки селекцията и треньора (за да има и на терена някаква интрига, въпреки че е нямало кой знае каква като гледам), с президент, който е добре известен и един от най-богатите хора в страната (за да има с кой да си мери пишлето) и който е в УС на БФС (за да може да вади обвинения в корупция). Шоуто е гарантирано, рекламата също. След колко мачове според вас стават чак такива панаири, кой отбор коли агнета и пръска кръв по терена и рекетира БФС със заплахи да си вади отбора? Кой идиот наема Вуцов, след като баща му вече не е никакъв? Кой отбор плаща Цонкувите "премии" по повод всеки наш неуспех?
Всеки път, когато отговаряме официално на комплексираните rednecks като този черен гагаузин, им вдигаме макар и с малко акциите. Може би Цонку се готви за втора титла "мъж на годината", не знам. Но няма смисъл да му помагаме, нека сам си мре в примитивната си омраза.