А за Марто вярно че вкара някой доста важни голове за националния,обаче ако беше толкова добър футболист щеше да играе титоляр в Атлетико и те нямаше да се чудят на кого да го продадът,според мене той е абсюлютен дърводелец и само може да бяга,но все пак евала му давам за головете му за националния.
Мартин беше твърд титуляр в "Атлетико" - той им е звезда и един от най-скъпите им играчи. Не вярвам да не си чул, че в момента има тежка контузия и затова не играе.
Е знам че вмомента е контузен,обаче защо няколко мача беше резерва и защо лятото искаха да се отЪрвЪт от него ами защото е абсюлютен дърводелец и само знае да бяга иначе пак казвам давам му евала за важните му голове на националния.
Аз пък не съм съгласен, че може само да бяга. А точно вкарването на голове му е слабата страна - липсва му хладнокръвие при чистите положения - вкарва от по-трудни позиции, а сам срещу вратаря не може. Иначе, освен страшната бързина, има и техника на скорост, много добре подава и центрира, а ударът му отдалеч и от фаул също е убийствен. Има добра ориентация и поглед върху играта, а не му липсва и борбеност и хъс на терена. Само да имаше малко повече самочувствие да се надиграва със защитник един на един и да вкарва от чистите положения, цена нямаше да има. Но то и без това на поста на който играе не му е работа да вкарва, а да пробива и да подава асистенции.
И аз обаче съм притеснен заради тази контузия и чакам да видя дали като се възстанови ще си върне и старата форма.