Добавени събития

• ДУНАВ - Септември (Тервел) 1:1: 02 Април, 2022

Автор Тема: ДУНАВ - Септември (Тервел) 1:1  (Прочетена 533 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

vivanov

• Administrator
  • Фен
  • Публикации: 5872
  • Одобрение: +95/-11
    • Профил
ДУНАВ - Септември (Тервел) 1:1
« -: 29 Март, 2022, 23:59 »
Остават 4 домакинства в Русе до края на сезон 2021/22.

Стартира предварителна продажба на комбинирани билети за обявения ФЕН ДЕН в събота.

Гостите от Тервел са един от най-коравите състави в групата, допуснали са по-малко попадения от нашите момчета досега. Мачът определено ще е оспорван.

Снимки и видео репортаж от гостуването на Спортист Генерал Тошево може да намерите в клубния сайт.
« Последна редакция: 13 Април, 2022, 16:34 от vivanov »

vivanov

• Administrator
  • Фен
  • Публикации: 5872
  • Одобрение: +95/-11
    • Профил

ЧИЧО МЪРИ

• Фен
  • Публикации: 3099
  • Одобрение: +132/-20
    • Профил
Re: ДУНАВ - Септември (Тервел) /2 април, 16:00/
« Отговор #2 -: 02 Април, 2022, 18:13 »
Историята от мача с Балчик се повтори. Не можем да се справим със сгъстена и добре действаща защита, пък и допускаме опасни контри на всичко отгоре. Няма креативност в атаката ни! Еднообразни центрирания или неточни удари.В началото на мача бързите рейдове по крилата трябваше да завършват с директен удар, а не стигане до аут линията и тогава  нескопосно центриране. Чакат ни поне още два такива мача, как ще ги изиграем ясно ли е на треньорите?

BeCkSa

• Напредващ
  • Публикации: 501
  • Одобрение: +14/-2
    • Профил
« Отговор #3 -: 02 Април, 2022, 21:53 »
Аз почвам да си мисля, че треньорите си стигнаха тавана. Балчик и Тервел не можем да ги бием у дома. Какво ще правим с Попово? Никва игра, никва идея. Тия футболисти все си мисля, че имат по-голям потенциал

ЧИЧО МЪРИ

• Фен
    • Профил
« Отговор #4 -: 03 Април, 2022, 10:12 »
Чуват се вече много мнения, че треньорите не се справят с трудните мачове.  Визира се участието ни във Втора Лига и вероятността да сме боксова круша там. Не знам ще съберем ли по-голям бюджет, от което зависи бъдещата селекция, но освен 4-5 качествени и опитни играчи май и съответен треньор ще ни трябва. Иначе имаме поне 10-12 играчи от този състав които при определени условия биха се справили добре в по-горната дивизия. Ръководството твърди, че преговарят с играчи, но нищо конкретно не се чува. Поне като постове.

BeCkSa

• Напредващ
  • Публикации: 501
  • Одобрение: +14/-2
    • Профил
« Отговор #5 -: 03 Април, 2022, 14:46 »
Според мен подходящ треньор, който развива млади играчи е Малин Орачев. 2017 година, Дунав му дойде голяма хапка. Отделно връщането на Пламен Донев също не е лоша идея. Настоящите треньори свършиха много работа, но след края на сезона ще е нужно по-сериозно име. Дано играчите с които се преговаря, да са опитни и да вдигнат класата на отбора. Само ще споделя, че ако Мартин Ковачев и Драгош Фърцулеску играеха в Дунав, в момента нямаше да имаме никакви проблеми. Щяхме да имаме по един опитен играч във всяка линия.
« Последна редакция: 03 Април, 2022, 14:51 от BeCkSa »

El rio gigante

• Фен
  • Публикации: 10558
  • Одобрение: +180/-52
    • Профил
« Отговор #6 -: 03 Април, 2022, 20:46 »
Чуват се вече много мнения, че треньорите не се справят с трудните мачове.  Визира се участието ни във Втора Лига и вероятността да сме боксова круша там. Не знам ще съберем ли по-голям бюджет, от което зависи бъдещата селекция, но освен 4-5 качествени и опитни играчи май и съответен треньор ще ни трябва. Иначе имаме поне 10-12 играчи от този състав които при определени условия биха се справили добре в по-горната дивизия. Ръководството твърди, че преговарят с играчи, но нищо конкретно не се чува. Поне като постове.

Мислите ли, че трябва да тръбим с кои играчи се преговаря преди да има нещо финално. За това за кои постове - за всички. За отбора ще бъдат взети най-добрите възможни решения според обстоятелствата.
« Последна редакция: 03 Април, 2022, 20:50 от El rio gigante »
Only the dead fish follow the stream

ЧИЧО МЪРИ

• Фен
    • Профил
« Отговор #7 -: 04 Април, 2022, 09:43 »
Не се съмнявам, че ще бъдат взети най-добрите възможни решения за отбора и разбира се в зависимост от финансовите възможности на клуба към края на май, началото на юни. И , естествено, че имена още от сега няма как да се обявяват(не съм чак толкова изкуфял да очаквам да тръбим навсякъде кого взимаме), но като постове отговорът "всички" ме задоволява напълно, макар, че едва ли е необходимо чак толкова. Подкрепям ръководството напълно, доверявам им се , защото досега вземаха само правилни решения и то в една много трудна обстановка. Само Дунав!!!