Автор Тема: Интер (Добрич) - Дунав (Русе) 0:4  (Прочетена 1032 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

NITRO

• Фен
  • Публикации: 3750
  • Одобрение: +128/-25
    • Профил
Интер (Добрич) - Дунав (Русе) 0:4
« -: 21 Ноември, 2020, 02:46 »
Гостуваме на абсолютния аутсайдер в групата. Време е младите ни футболисти да си оправят настроението след погрома в Шумен.
« Последна редакция: 22 Ноември, 2020, 23:04 от NITRO »

SKCH

• Напредващ
  • Публикации: 687
  • Одобрение: +32/-6
    • Профил
Re: Интер (Добрич) - Дунав (Русе) [21 ноември, 14:00 часа]
« Отговор #1 -: 21 Ноември, 2020, 14:59 »
Мачът без напрежение. Ако се понапънат малко, може да оправим головата разлика от мача в Шумен.

ЧИЧО МЪРИ

• Фен
  • Публикации: 3099
  • Одобрение: +132/-20
    • Профил
« Отговор #2 -: 21 Ноември, 2020, 15:44 »
Да ама не. Трябваше да бием поне с 8:0. Но пак безкрайните неточности. Колкото , толкова. Да са здрави момчетата, пък после ще видим.

North

• Стартиращ
  • **
  • Публикации: 39
  • Одобрение: +12/-13
    • Профил
« Отговор #3 -: 21 Ноември, 2020, 21:14 »
Липсата на интерес към този мач тук във форума, е пряк резултат от "подаръка" който ни беше поднесен в Шумен. Да загубиш няма нищо лошо, но да те направят за смях, идва малко в повече явно.

NITRO

• Фен
  • Публикации: 3750
  • Одобрение: +128/-25
    • Профил
Re: Интер (Добрич) - Дунав (Русе) 0:4
« Отговор #4 -: 22 Ноември, 2020, 23:13 »
Какъв интерес трябваше да предизвика мачът срещу тоталния аутсайдер в групата? И защо загубата от Шумен се приема като удобен повод от някои привърженици да оттеглят подкрепата си? Само да припомня разгрома ни като лидер в Б група от оригиналното ЦСКА (тогава във В група) с 0:6 в контрола, играна в столицата. И тогава ли трябваше да сложим кръст на всичко?

ЧИЧО МЪРИ

• Фен
  • Публикации: 3099
  • Одобрение: +132/-20
    • Профил
« Отговор #5 -: 23 Ноември, 2020, 09:30 »
Отливът от форума е факт от доста време. И причината не е резултатът от един или друг мач. Липсата на реална и близка перспектива за връщане на клуба на истински професионални "релси" е причината за това. Поне за сега не се чува нищо за сериозни спонсори, което за мен е доста обезкуражаващо.
Загубата от Шумен беше напълно предвидима, но не и с такъв разгромен резултат. Загубите от Нови Пазар и Попово обаче, бяха недопустими. Съвсем спокойно сега можеше да сме в челната тройка ако бяхме спечелили тези мачове. Такова класиране би дало някаква надежда на феновете, че се гони бързо завръщане в по-високото ниво на българския футбол. Сега обаче е ясно, че това няма как да стане и то най-малко поради мястото ни в таблицата за класиране. Все пак Русе не е Търговище или Силистра и търпението на феновете се изчерпа напълно след трите сезона на оцеляване.

Arch

• Напредващ
  • Публикации: 392
  • Одобрение: +8/-0
    • Профил
« Отговор #6 -: 23 Ноември, 2020, 20:03 »
Аз пък предпочитам точно този път на развитие. Каквото и да си говорим, поне едно нещо остава несъмнено - сега това наистина е нашият Дунав. При всички негативи този младежки тим ми е по-симпатичен от поредната скъпа сбирщина барабар с N-тото далавераджийско проектче. Но което е много по-важно, ако стратегията на новото ръководство успее, то най-после ще имаме шанс да се превърнем в сериозен и наистина професионално функциониращ клуб.
Приемам с уважение всяко становище изказано от хора, които считам за съмишленици, но според мен има и по-ценни неща от бързото завръщане в елита (само какъв елит!) на всяка цена, а и никога не съм одобрявал мислене по схемата "по-добре яйце днес, отколкото кокошка утре".
« Последна редакция: 23 Ноември, 2020, 21:39 от Arch »

Slex

• Фен
  • Публикации: 1255
  • Одобрение: +25/-6
    • Профил
« Отговор #7 -: 23 Ноември, 2020, 20:42 »
Честно казано, на мен мачовете през този сезон ми носят повече емоция, отколкото през последния ни сезон в А група. Предпочитам да гледам този Дунав. Колкото до промоцията в Б, беше ясно още преди да почнем участие, че тази година това няма да се случи. Не знам какво се натискате да се връщаме на всяка цена в А. Да се изсипят една камара пари за футболисти, които днес са тук, утре ги няма, за да сме просто един пълнеж. Там порциите вече са раздадени, едни олигарси си ги мерят, а другото е за декор.