quote author=papimed24 link=topic=2348.msg110429#msg110429 date=1598952781]
В нашият случай, абсолютно неоправдано ще бъде да се втълпява на младите ни футболисти, че промоцията в по-горна дивизия е задължителна, защото “онзи чичко от опашката за билети преди мача така бил казал”.
Есента ще я изкараме така, през зимната пауза ще се прецени ситуацията и предвид финансовата стабилност на клуба защо да не се атакува промоция? В този форум мнозина прозират предвидливо какви негативи ни дебнат при едно проточване на участието ни в трета лига
. Атаката на промоцията не трябва да стане на сила, самоцелно или недомислино, но не трябва и да се неглижира!
Не знам защо настъпи такава еуфория само след 2 мача в Североизточната В група. На младите дракончета предстои дълъг и труден път, той изобщо няма да е осеян само с успехи. Все още не сме гостували, а който е гледал повечко футбол в това ниво на БГ футбол, знае, че визитите далеч не са толкова безпроблемни, както домакинствата. Момчетата ни са млади, нямат опит и при по-твърда игра срещу тях могат да се стреснат. Затова наистина не трябва да ги натоварваме със свръхочаквания, в този смисъл много ми хареса днешното интервю с Диян Димов в "Утро", който препоръчва същото.
Разбира се, ако наистина се очертае реална възможност за атака на първото място, тя не трябва да се пропуска, но според мен трябва да се работи на принципа "Бързай бавно!"
[/quote]
Няма да повтарям написанато от мен в друга тема, че сега не е време за еуфория. Но след загубата от Ботев Н. Пазар ще посоча, че не е време и за драма, за униние. Нищо фатално не е станало, за съжаление ще има и други грешни стъпки при гостувания, а може и при домакинства. Важното е момчетата да си вярват, да вярваме и ние в тях. Ако те се стараят и ние ги подкрепяме безрезервно, успехите ще дойдат!