Анкета

Колко публика ще присъства на Градския стадион?

по-малко от 1.000 зрители
5 (26.3%)
между 1.000 и 1.500 зрители
7 (36.8%)
между 1.500 и 2.000 зрители
6 (31.6%)
над 2.000 зрители
1 (5.3%)

Общ брой гласове: 19

Гласуването приключено: 29 Август, 2020, 18:34

Добавени събития

• СИ Трета лига: Дунав (Русе) - Спартак (Варна) 1:1: 29 Август, 2020

Автор Тема: Дунав (Русе) - Спартак (Варна) 1:1  (Прочетена 6063 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

vivanov

• Administrator
  • Фен
  • Публикации: 5872
  • Одобрение: +95/-11
    • Профил
Дунав (Русе) - Спартак (Варна) 1:1
« -: 17 Август, 2020, 11:50 »
Домакинството ни от 4-ти кръг срещу Спартак Варна, което се явява и голямото дерби в нашата зона, ще се играе в събота, от 17:00 часа на Градския стадион, след уточнение с общината. Твърде големи са разходите за осветление и на този етап няма смисъл да се дават тези пари. Отделно ще е необходима засилена охрана и мерки за сигурност при очакваните гостуващи фенове.

На младите ни "дракони" ще е нужна много здрава психика в този мач. Очаквам атмосфера по трибуните, каквато скоро нямахме и в Първа лига.
« Последна редакция: 31 Август, 2020, 11:57 от vivanov »

Slex

• Фен
  • Публикации: 1255
  • Одобрение: +25/-6
    • Профил
В горната част на стълбите на главния вход на стадион "Дунав" има едни стърчащи арматурни железа (не много дълги, под 10 см), на които някои хора при излизането си закачиха крака. От това потенциално може да излезе нещо доста по-неприятно, особено когато има голям човекопоток. Трябва или да се отрежат, или да се обезопасят по някакъв начин.

rusenec65

• Фен
  • Публикации: 2279
  • Одобрение: +92/-7
    • Профил
В горната част на стълбите на главния вход на стадион "Дунав" има едни стърчащи арматурни железа (не много дълги, под 10 см), на които някои хора при излизането си закачиха крака. От това потенциално може да излезе нещо доста по-неприятно, особено когато има голям човекопоток. Трябва или да се отрежат, или да се обезопасят по някакъв начин.

Прав си абсолютно.И аз ги видях на излизане ,много коварно стърчат и не се забелязват много ,но може да стане беля.Другото нещо ,което не ми направи добро впечатлени е ,че касата за билети започна да работи чак в 17.30.Мисля ,че е малко късно това , един час преди мача според мен касата и урната трябва да са готови и да чакат хората , а не хората да чакат тях.
И НА СЕВЕР И НА ЮГ САМО ДУНАВ НИКОЙ ДРУГ

boti4eli

• Фен
  • Публикации: 1464
  • Одобрение: +55/-13
    • Профил
Надяваме се, че ще се помисли по въпроса за излъчването на мача, било то платено или на запис. Не ми се вярва да е толкова скъпо или да е в противоречие със закона за правата. Иначе ние ще продължаваме да закупуваме ел. билети, дори предлагам да се пуснат такива за анулирания мач с Бенковски, за да не се губи набраната инерция ентусиазъм. Мачът ще е труден, но и важен за изграждане на самочувствието на младите ни футболисти. Варненци, доколкото знам, са единствения отбор в лигата ни, който тренира всеки ден и са доста корав отбор, въпреки че имаха проблем с треньора. Сигурен съм, че ще стане един истински футболен празник с вероятното присъствие на гостуваща агитка. Също съм абсолютно съгласен с мнението на други съфорумци, че трябва да бъде направено нещо против изтичането на таланти към други отбори и то без никакви компенсации, защото убеден съм, че в момента доста от клубовете наблюдават уникалните процеси в Дунав и развитието на младите ни таланти във вече мъжкият футбол.

Rado412

• Фен
  • Публикации: 1275
  • Одобрение: +46/-23
    • Профил
Иначе ние ще продължаваме да закупуваме ел. билети, дори предлагам да се пуснат такива за анулирания мач с Бенковски, за да не се губи набраната инерция ентусиазъм.
Това си е задължително условие.
Иначе по-другата събота сме на стадиона и ще подкрепим мощно нашите лъвчета!

ЧИЧО МЪРИ

• Фен
  • Публикации: 3099
  • Одобрение: +132/-20
    • Профил
А в Сливо Поле? ;)

vivanov

• Administrator
  • Фен
  • Публикации: 5872
  • Одобрение: +95/-11
    • Профил
Мачът в Сливо поле за Купата на АФЛ е при свободен вход и си е редна една инвазия на 20 км от Русе.

Скоро ще бъдат пуснати в онлайн продажба билетите за мача със Спартак Варна, където се очаква солидно присъствие на гостуващи фенове.

ЧИЧО МЪРИ

• Фен
    • Профил
Интересно ми е що за отбор има "град" Сливо Поле? Сигурно там играят момчета от школата на Дунав Русе. Добре се случи да играем този мач вместо мача с Бяла. Ще се получи една добра контрола преди мача със Спартак. Относно опитни играчи в отбора за които стана ясно, че преди зимата няма как да има - какво става с идеята Диян Димов да се включи като играещ помощник треньор? Идеята сама по себе си е много добра, но щом досега не се осъществи май ще пропадне. Както вече писах Виейрата ни е зарязвал досега два пъти за повече пари, което е оправдано защото е професионалист(може би...) и си гледа интереса, но защо му трябваше да обещава, че ще остане в Русе пък... :-\

tipin

• Фен
  • Публикации: 1895
  • Одобрение: +59/-33
    • Профил
 Димов беше на мача в трибуните....

ЧИЧО МЪРИ

• Фен
    • Профил
Димов беше на мача в трибуните....
Е да де, защо да не бъде на мача. Въпросът е защо не участва в мача? Може би скромните финансови възможности на клуба го разколебаха, може би се водят все още някакви преговори с ръководството...Кой ще ни каже?

boti4eli

• Фен
  • Публикации: 1464
  • Одобрение: +55/-13
    • Профил
Мисля, че мястото на Димов в момента въобще не е на терена. Може би младите има какво да научат от него, но пък в цялостната схема на отбора сега, той по-скоро ще е спирачка. Доста от момчетата ще бъдат твърде респектирани от него, което ще наруши балансът и сплавта помежду им, постигната от дългото време заедно. Доколкото си спомням, той каза че в момента някакъв курс за треньор и ако е съгласен един ден и се разбере с ръководството, именно като такъв ще по-полезен.

зевс

• Напредващ
  • Публикации: 748
  • Одобрение: +21/-8
    • Профил

NIKO

• Напредващ
  • Публикации: 146
  • Одобрение: +5/-1
    • Профил
https://utroruse.com/article/763754/
Тази статия много ме обнадежди. Явно че момчетата от другите младежки формации в България следят какво се случва в Дунав, и ето че вече имаме първи "трансфер". Това е пътя, а ако живот и здраве този отбор спечели промоция за Втора Лига ще завалят още предложения за играчи.
Гледам че и билетите за мача са пуснати в продажба, аз вече си взех един. Както други колеги тук споделиха, и аз не съм в България но ще си купувам билет за всеки мач.
България на три морета и една река!!! Дунав вечно на върха!!!

skrzzz

• Напредващ
  • Публикации: 486
  • Одобрение: +10/-4
    • Профил
https://utroruse.com/article/763754/
Тази статия много ме обнадежди. Явно че момчетата от другите младежки формации в България следят какво се случва в Дунав, и ето че вече имаме първи "трансфер". Това е пътя, а ако живот и здраве този отбор спечели промоция за Втора Лига ще завалят още предложения за играчи.
Гледам че и билетите за мача са пуснати в продажба, аз вече си взех един. Както други колеги тук споделиха, и аз не съм в България но ще си купувам билет за всеки мач.

Нали знаеш, че това е новина от 2019г. Не е решил да дойде, когато отборът изпадна от Първа лига. Факт, че все пак остана де.

Rado412

• Фен
  • Публикации: 1275
  • Одобрение: +46/-23
    • Профил
Видях продажбата на билетите онлайн.
В мен се породиха няколко въпроса.
Ако си купя билет за 10 или 20 лв то ще имам ли достъп до сектора под козирката, след като при закупен от 5 лв - може? И ако да - защо не е отбелязано при цената на билета?