Автор Тема: Зима 2019/2020 (подготовка, трансфери, новини и спекулации)  (Прочетена 34495 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

ISTINATA

• Напредващ
  • Публикации: 590
  • Одобрение: +27/-4
    • Профил
Смятам, че е време да се отвори и тази тема.
Почти със сигурност ни напускат Инкоом, Аясс, Селеменев и Ахмедов.
Двама бивши дунавци са пред завръщане единия е Миро Будинов, а другия е крило, което на този етап не играя почти в сегашния си клуб. Ще има още нови попълнения. За зимата ако всичко е наред ще направим лагер в Турция.

Danube

• Напредващ
  • Публикации: 205
  • Одобрение: +11/-1
    • Профил
 За мен най-тъжния факт е, че ще ни напусне Инкоом.

Макар че дойде при нас, когато кариерата му стремглаво беше тръгнала надолу, той неминуемо е най-добрият чуждоземец играл при нас, с невероятна визитка зад себе си и 46 мача за националния на Гана, с Гана, както знаем са отбор, с който всеки се съобразява на световната сцена. Инкоом тръгна малко трудно в Дунав, но с течение на времето започна да загатва причината, поради която има такава визитка.

drak2000

• Напредващ
  • Публикации: 788
  • Одобрение: +25/-10
    • Профил
Почти със сигурност ни напускат Инкоом, Аясс, Селеменев и Ахмедов.
Нищо. За сметка на това Чиме Мадуба и Беркан Дурду остават  ;D

boti4eli

• Фен
  • Публикации: 1464
  • Одобрение: +55/-13
    • Профил
Не знам каква е играта с тези двамата, но явно не можем да ги освободим без неустойка и продължават да са една енигма и трябва да освобождаваме играчи, които са дали доста повече за клуба от тях. Колкото до крилото, имам съмнения, че това е Юли Ненов.

tipin

• Фен
  • Публикации: 1895
  • Одобрение: +59/-33
    • Профил
За мен най-тъжния факт е, че ще ни напусне Инкоом.
Тръгва си, защото не се вписва в плановете на треньора. Като един Фирцулеску например.

naster1

• Напредващ
  • Публикации: 126
  • Одобрение: +16/-11
    • Профил
Не знам защо ви е мъчно за Инкоом? Пуснете си последните два мача срещу Етър и му гледайте сеира...

ISTINATA

• Напредващ
  • Публикации: 590
  • Одобрение: +27/-4
    • Профил
Тези двамата е по-добре да си стоят в отбора към този момент :D

ЧИЧО МЪРИ

• Фен
  • Публикации: 3099
  • Одобрение: +132/-20
    • Профил
Освободен е и вратарят Ганев. Вероятно ще се разчита на юноши за този пост.

rusenec65

• Фен
  • Публикации: 2279
  • Одобрение: +92/-7
    • Профил
Не знам защо ви е мъчно за Инкоом? Пуснете си последните два мача срещу Етър и му гледайте сеира...

На мен лично въобще не ми е мъчно за Инкоом,напротив много съм доволен.Тоя колкото грешки направи не си спомням за друг.Не мога да си представя какъв национал на Гана е този,че и с около 40 мача....Ако беше свестен ,щеше да е в Берое
И НА СЕВЕР И НА ЮГ САМО ДУНАВ НИКОЙ ДРУГ

Slex

• Фен
  • Публикации: 1255
  • Одобрение: +25/-6
    • Профил
Още едно потвърждение, че Будинов се завръща в "Дунав".

papimed

• Фен
  • Публикации: 1421
  • Одобрение: +70/-35
  • ЕДИН ГРАД, ЕДНА РЕКА, ЕДИН ОТБОР - ДУНАВ!
    • Профил
Изобщо не съм във възторг, че се връщат Будинов и вероятно Ненов. Единият не можа да си намери място и да се наложи даже в Септември, а в Ботев Вр. изигра май само 2 мача, а относно Юли той не е ли в Берое? Както и да е, също е дълбока резерва, където и да "играе". Тоест при нас се връщат хора, които никъде другаде не ги искат.

rusenec65

• Фен
  • Публикации: 2279
  • Одобрение: +92/-7
    • Профил
Изобщо не съм във възторг, че се връщат Будинов и вероятно Ненов. Единият не можа да си намери място и да се наложи даже в Септември, а в Ботев Вр. изигра май само 2 мача, а относно Юли той не е ли в Берое? Както и да е, също е дълбока резерва, където и да "играе". Тоест при нас се връщат хора, които никъде другаде не ги искат.

Юли Ненов е в Берое твърда резерва .Онзи ден Херо го пусна титуляр в мача с 1948  за купата.Поигра 60 мин. и дотам ...и айде пак в атака старото куче Камбуров.
А инак ние тук в Дунав сме си приют за който и  откъдето ...Рехабилитационен център за следболнично възстановяване
И НА СЕВЕР И НА ЮГ САМО ДУНАВ НИКОЙ ДРУГ

ЧИЧО МЪРИ

• Фен
  • Публикации: 3099
  • Одобрение: +132/-20
    • Профил
Ти изненадан ли си , че при нас се връщат или пък идват за пръв път хора които никой не ги иска или въобще никой не е чувал за тях? Ако зависеше от мен бих сменил целия отбор барабар с треньорския екип. Ама нямам 6 000 000 лв бюджет, поне...Това е съдбата на Дунав и на окаяните му фенове - мазохисти. Колкото до Будинов не очаквам от него нищо надграждащо. Апогеят му беше в Дунав при Великов, но дори и тогава за мен си беше едно дърво неодялано. Виж в Ненов има някаква надежда да се разиграе и едва ли ще е по-лош от Мартин Костадинов например. От Берое сигурно ще му бият шута всеки момент, те могат да си позволят скъпи трансфери, дотолкова, че не харесват дори Педро Еуженио...Да видим, предстои в "Реанимация Дунав" да се появят 5-6 нови пациенти ;)

tipin

• Фен
  • Публикации: 1895
  • Одобрение: +59/-33
    • Профил
 Ненов беше влязъл в добра форма във Враца - истинска фурия на фланга. Помните как развинтваше защитата ни, като ни биха.
 Будинов пасва на директния стил на Киров - демек изритани напред топки. При липса на халфова линия така с една свалена топка от Будинов можем да съдаден ситуация, макар и случйна.

zlatunski

• Напредващ
  • Публикации: 107
  • Одобрение: +6/-4
    • Профил
Цитат
Ти изненадан ли си , че при нас се връщат или пък идват за пръв път хора които никой не ги иска или въобще никой не е чувал за тях? Ако зависеше от мен бих сменил целия отбор барабар с треньорския екип. Ама нямам 6 000 000 лв бюджет, поне...Това е съдбата на Дунав и на окаяните му фенове - мазохисти. Колкото до Будинов не очаквам от него нищо надграждащо. Апогеят му беше в Дунав при Великов, но дори и тогава за мен си беше едно дърво неодялано. Виж в Ненов има някаква надежда да се разиграе и едва ли ще е по-лош от Мартин Костадинов например. От Берое сигурно ще му бият шута всеки момент, те могат да си позволят скъпи трансфери, дотолкова, че не харесват дори Педро Еуженио...Да видим, предстои в "Реанимация Дунав" да се появят 5-6 нови пациенти
  Стилът ни на игра не е много различен от предишния престой на Будинов при нас - така че е ясно ще се разчита да "обира" с глава изританите топки напред - нещо което може да прави добре доколкото си спомням. А дали ще вкарва толкова голове колкото ни се иска - едва ли. Очаквам да е станал  още по-бавен от преди, но ако успее да се сработи с играчите по крилата и най-вече със Стефан Христов може и да стане работата. Плюс е че тренера е добре запознат с възможностите му  и няма да взема котка в чувал както се казва ;) Минусите всички си ги знаем.