Колеги ,отдвна е ясно че " дунавец " си е някаква форма на мазохизъм ...... Това добре , свикнали сме !
Безтегловноста в която се намира настоящия отбор, няма как да не окаже влияние и върху " продукцията " му е добре де и това е ясно ! Сезона се доиграва и това отдавна е ясно ( поне на мен де ) .
Обаче , Слава Богу , че горкичката топка си нямаше крачета сама да избяга от безмилостния " кютек " на двeте дузини ритнитопковци , дето се чудиха кой от къде да я " изпращи " . Мъкаааа Драгинкоооо , мъкаааа .
Айде и на това съм съгласен - " Толкова можем - толкова играем " .... О.К. ( както биха казали , новите ни братя хамериканци ррръиш ли ). Ама на 3-4 метра на крак да не може да си подадем , и то без скоростни атаки ей това и в махалата ще се получи да му се не види .
Като прибавим и съдийството , " X" - са си е направо успех !
Другия майтап са " диемаджийте " - е/ати и йезуитите да е*а . Амчи то ... си зависи знайш ли , ами как е ръката , отпред или отзад , ами щеше ли да стане еди как си ....... Ами , то ако за някой отбори (Цецка , Левски , ) си е 100% дузпа , обаче срещу други сакън и дума да не става .... Чешипатаци . Отделно феновете на Дунав били едноцифренно число , е добре де на ДОМАКИНА бяха ДВУЦИФРЕНО . БРАВУС !
То и предното гостуване на царското село имаше почти 200- 300 домакински зрители плюс мен ( бях на мача - в домакинския сектор ) .
И за финал . Видяхте ли примерно на домакинството но Черно море , колко зрители имаше

? Сякаш не повече отколкото са на Градския ...
Приятна вечер и Само Дунав !