Тъпо, тъпо, тъпо, по-тъпо, най- тъпо, адски тъпо изпълнение на Дунав срещу Етър. 48 часа след мача срещу Болярите, съм още по ядосан, изнервен и отчаян! Непосредствено след мач приех доста спокойно загубата, но възмущението ми от тъпотията която сътворихме на Градския ескалира с времето. Грешки на треньора, пропуски на играчите, аматьорщина, липса на класа, на майсторство, на креативност...Абе изсрахме се на метеното, това е !!! Загубихме 2 точки срещу Славия и 3 срещу Етър. С тези 5 точки сега щяхме да сме на 7 място в класирането, с равен брой точки с Арда. Тоест съвсем сигурни, че поне до края на годината няма как да сме по-надолу от 10 място. Всичко това го пиша абстрахирайки се от тежкото финансово състояние на клуба, но аз виждам само това което се случва на терена. Какви игри играят политиците не знам. Знам само, че се издънихме в петък вечер и съвсем скоро ще се озовем в компанията на Витоша Бистрица. Иначе играчите ни се вложиха с желание и доста хъс в мача , нооооо... само с желание не става , трябва и можене. Когато постигнем 2 последователни победи ще приема ,че вече сме поне на 50% професионален отбор. Друг е въпросът дали Русе заслужава да има такъв отбор в елита. Но поне 2000 русенци заслужават, доказват го всеки мач на Градския! Останалите 4-5000 които идваха преди 3 години на някои от мачовете, не са Дунавци!!!