Аз ще съм на стадиона и дори мисля да си променя коренно маршрута през лятната почивка, за да присъствам на гостуването ни във Варна другия петък.
Да се откажеш от отбора, когато не вървят нещата, е най-лесното. Всеки иска да гледа и да се радва на победи на любимия си отбор. Затова и бившите соц грандове са събрали през годините толкова много фенска маса от всички краища на страната.
Точно грандовете ще бъдат с по 100-200 зрители, ако отборчетата им започнат да се мотаят извън призовата тройка, виждали сме го преди години, когато и на Армията, и на Герена публиката беше в камерен състав, понеже нещата не вървяха.
Аз също ще съм на стадиона, макар че знам предварително как ще свърши мача и ако досега не съм го правил, то този път мисля да заложа поне 50 лева за победа на Тирето, че поне да ми остане удовлетворението от някаква мижава печалбица. А ако загубя тази сума, тоест вземем точка или три, това ще бъдат най-приятно похарчените ми пари от доста време насам
Ами заложи ги на "Дунав" тогава. Ако победим, освен приятното еуфорично усещане, ще спечелиш и добра трицифрена сума. Ако загубим пък... така или иначе, тези пари вече си ги жертвал.
Лично аз никога не съм залагал срещу "Дунав", няма да го направя и сега.

Е, нали затова ще ги заложа срещу нашите, че да имам малка компенсация при загуба. Шегувам се, макар че понякога тази мисъл ми е минавала през ума, не съм залагал срещу ДУНАВ, няма да го направя и сега. Но съм сигурен, че ще загубим на терена, а загубата за феновете ще са десетте лева и изхабените нерви, но не ни е за пръв път...
Друго е по-същественото, феновете на столичните "грандове" все се хвалят, че са "милиони", а истината е, че при представяне като на провинциален отбор, едва ли на техните стадиони ще има по-голяма посещаемост от тази на Славия, Витоша-Бистрица или Царско село.