Предния сезон паднахме в Пловдив с 1:4, сезонът преди това - с 0:3. Аналогично с "Левски" записахме загуби с 1:2 и 0:4. Така че резултатите са си общо взето същите, а да кажеш, че тогава сме паднали с игра, а сега - не, просто не е вярно. Предлагам да не драматизираме от тези мачове и да си подкрепяме отбора, защото идват двубоите, от които можем и трябва да вземем точки. Много е важно с каква нагласа ще влязат футболистите в тях, а си мисля, че не е като да не четат какво се пише от феновете и да не им влияе. Още преди сезона беше ясно, че ще сме в борбата за оцеляване, загуби у дома от "Левски" и при гостуване на "Ботев" не променят нищо и тези апокалиптични нагласи още след втория кръг не са в полза на отбора.
Достатъчни са ми снизходителните, почти пренебрежителни коментари на диемаджиите и гонгаджиите за отбора. Това си е нашият отбор обаче, на който повечето от нас симпатизираме от деца. Парите са малко, ограничени сме откъм състав, трудно ще избегнем изпадането, но не е невъзможно, а и каква алтернатива имаме? Рестарт? Сигурно сме отборът с най-много рестарти в България, кой ще е тоя, който ще го направи и докъде ще го докара? И колко време ще продължи? Аз лично предпочитам да драпаме със зъби и нокти в "А" група, отколкото да се занижат незнайно колко нулеви години или мачове със Средна кула. От това безвремие, което толкова дълго властваше във футбола в Русе, хората загубиха футболна култура, цели поколения израснаха като фенове на набедени грандове, челсита и барселони, защото нямаше какво да гледат на стадиона и защото им е опакована във хубава лъщяща опаковка. Добре, ама за мен това не работи, това не е телевизор като не ти харесва да го изхвърлиш и да си купиш нов. Идва мач с "Царско село", да се хвърлим там за победа, пък каквото стане - стане. Сезонът тепърва почва, а пилците в "А" група се броят на пролет.