Общ брой гласове: 23
Гласуването приключено: 12 Юли, 2019, 13:48
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Не знам какво толкова се ядосвате след видяното. Скоро футбол в тая държава няма да видим.Заглавие: Шербет Лигата на НепобедимитеГодина: 2019Жанр: Драма, Комедия, Ужаси, Спортен Sci-FiДържава : Народна Република БългарияПродуцент: Боко БоковичИзпълнителни продуценти: Черепа, Джуджето и ДомусаРежисьор: Боби МихайловичВ главните роли: Кабака, Сватбата, Депутатина и други. Участват още: Михайлов, Михайлов и Венци, разни други футболисти. Плот: Имало едно време... Лига на справедливостта, в която много деятели търсели справедливост, но малцина я намирали. Тримата златни конника, които винаги били сред първите велможи на Царя Слънце и винаги първите три стола до него се пазели за тях. Ако някой се опитал да седне там, бивал обезглавен за назидание на другите, като лично злите главни палачи в черно изпълнявали екзекуциите. Ще успят ли жертвите на царството да се преборят за свободата си, или не? Цена на билет: 10 лв, без 3Д розови очила
Не се считам за специалист, аз съм само фен и оценките ми са на база резултатите, но си мисля дали тази схема на игра 3 - 5 - 2 е подходяща за нас?
Цитат на: papimed в 16 Юли, 2019, 08:28Не се считам за специалист, аз съм само фен и оценките ми са на база резултатите, но си мисля дали тази схема на игра 3 - 5 - 2 е подходяща за нас? И аз не знам защо Люси упорства с тази схема. Централните ни защитници са несигурни и правят индивидуални грешки. Може би идеята му е по този начин да се покриват, но според мен се увеличава вероятността от грешка така.
Срещу Левски и Ковачев беше доста инертен.