Въпреки че съм реалист и понякога реализмът ми граничи с песимизъм, аз също мисля, че не всичко е загубено. Да, много по-трудно ще ни е, но ако в сряда драконите играят агресивно и се раздадат докрай, може да се спасим директно. И през ум не трябва да им минава на нашите да се пазят за бараж. С Арда най-вероятно. Стигнем ли до бараж, почти сигурно ще го загубим.
Мислех да напиша следващите думи в предходната тема, но така или иначе всички четем всичко и затова ще си изразя мнението за снощния мач тук - да, и аз имам резерви към тактиката на Л. Киров и критики към работата му, но и футболистите ни носят огромна вина за поражението, в края на краищата не е работа на треньора да учи професионални футболисти на елементарни неща. Като например как да спират топката, как на 2-3 метра от вратата да уцелват нея, а не вратаря и т.н. и т.н.
Да се стегнат малко нашите и ако не им стига майсторството необходимо да бият Септември, то да надскочат себе си, да се раздадат докрай и да играят така, сякаш животът им зависи от този мач. След това вече да мислят за трансфери, почивки и прочие.
И друг път съм го писал - ако всички ние даваме толкова брак в работата си, никой работодател няма да ни търпи. От нашите се искаше да спечелят няколко решителни мача, в домакинствата срещу Витоша и Септември не успяха, на реванша в Бистрица им се получи, дано и на този срещу Красна поляна успеят. Никой не им е искал класиране в шестицата, медали, купа или нещо подобно. Ама хайде поне още в един мач да играят не с разни глупави тактики на изчакване и такава предпазливост, че да се чудят по половин минута на кого да подават, а да не се щадят от първия до последния съдийски сигнал.