@Чичо Мъри, аз по-скоро визирах мачовете в тези две групи А и Б, защото явно си бяха такива. Иначе глупостите, които сътворихме в хода на първенството, бяха наистина страшно много и от всякакво естество, даже не знам как е възможно да са такова огромно количество и да се поставяме все в перманентно гонене на дивото, но явно и това е възможно. Дори да бяхме успели да се класираме трети в тази група Б, това не знам по-скоро предимство ли щеше да е, или не. Само времето ще покаже. С другото всеки е напълно съгласен, но се надявам някак да успеем да се измъкнем от гилотината и ръководството на клуба най-сетне след толкова грешки да успее да направи реални изводи. Би било добре все пак. Дори чисто статистически, от безкраен брой пъти, в които правиш грешки, все съществува някъде поне един шанс и да не направиш. Казвам го с лека ирония, разбира се, защото не това е правилният път. Сега отиваме на поправителна сесия, с каквото сами сме си забъркали и всичко отново е в краката на нашите футболисти. Обаче те трябва да се освестят малко за какво играят и да се вземат в ръце. Всеки от следващите им 4 мача трябва да е с нагласа все едно играят в групи на ШЛ, ЛЕ или минимум срещу Иртиш или каквото искате там. Най-високо ниво на дисциплина и агресия /не касапска/ със спортна злоба за много голове, но и ум и интелект как правилно се изиграят плейаутни мачове.