Разбира се, че съм доволен от победата, разбира се, че победителите не ги съдят, но не мога да не изразя притеснение от факта, че не можахме да намерим рецепта за опазването на Радослав Кирилов. Два гола и дузпа, днес не беше фатално, но в друг мач? А и играехме на контраатаки предимно, тоест не става дума за някакво оголване в защита. Не знам той ли беше толкова добър, схемата на игра ли беше причина?
P.S. И за да не пиша друг коментар, опасенията ми за мача между Септември и Локо Пд се оправдават засега, погрешно си мислех, че срещата днес е на Лаута, а тя е в София. Голът на Сахити малко намирисва, макар че в студиото величаят майсторството на косовара, за мене си е грешка на Пиргов, но така ще е. Сега мисля, че всеки ще си даде сметка колко скъпо ще ни струват онези точки, които лесно изпуснахме още през есента. Ако имахме няколко повече, не само че щяхме да сме със сигурност пред Септември, но можеше да мислим и за догонване на Славия и Локомотив, във всеки случай те нямаше да играят лежерно в срещите си с Красна поляна.