Пародия, защото най-малкото тези безсмислени мачове много-много не напъват първите два тима от нашата подгрупа - това едно, а второ, че някакви странни резултати и развития оставят все пак съмнения в неутралния зрител дали всичко е честно. Едни обвиняват Славия в тото, други кръстиха Локомотив "Тотомотив", които не е ясно какво точно правят със Септември и просто хората гледат невярващо на цялата тази история. Та пародия, защото цялата ППЛ се оказа една голяма козметика без реално покритие и ефект на тези плейаути. Коктейл от мачове с игра за здраве и в двете групи примесен със странни съдийски "адвантажи". Още първата година не ми харесваше този формат, поне при разделянето, и продължавам да се убеждавам, че подобната схема на първенство като в Румъния би била малко по-интересна и даваща малко повече шансове след това глупаво разделяне на шестица и осмица. Добре поне че ще махат уж тази недомислица за последния, откъснал се с много точки назад, но не е достатъчно. Та предвид всичко това, айде да не е пародия, но е малко безсмислица. Като цяло няма голям смисъл в мачовете от тези две А и Б подгрупи, което само по себе си е парадоксално. Смислени и важни стават мачовете след тази група и единствено те имат значение, без значение пък с кого и как се паднем. Просто трябва да докажем в директните сблъсъци накрая, че сме по-добър отбор от всеки от тези други три и там трябва да сме в топ форма и кондиция. Тези мачове сега са си малко теоретични с кого сме щели да се паднем, сметки, които може да излязат криви. Аз съм убеден, че ако нашите продължат да играят по този начин, никой от останалите три няма да се радва да се падне с нас. Реално, независимо на кое безсмислено място се класираме в тази група, ние сме основният претендент за 11-то място и само ние може да сме си виновни, ако нещо изпуснем коня у ряката.