Общ брой гласове: 26
Гласуването приключено: 01 Декември, 2018, 12:21
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Много сме зле!Очаква ни загуба от Славия в Русе и “почетен” х евентуално,срещу Септември!
Второ, още по-обидно ми е, че като изключим Верея и отчасти Септември, останалите тимове от "нашата черга" си вземат своето и са по-напред в класирането. Нито с парите са кой знае колко по-добре, нито имат някакви суперселекции /като изключим отделни добри попълнения/ но очевидно е, че при тях се работи по-професионално, а не аматьорски като при нас.
По Диема уточниха че картона бил за оспорване . Макар , че съдията направо си обърка и вече типично по йезуитски дава някакво учотнение . Бошлаф . Че съдията тънко подпираше Левски съм съгласен .
Ха, имали сме два удара във вратата.Статистиката показва безсилието ни в атака ...
Гледах първото ,не мога да разбера защо няма никакво желание при тея играчи да се борят и да играят ,не си добър играч ми добре скъсай се от тичане,ритане,блъскане,псуване,те тялом там духом ги няма.Мислех ,че без орача това се промени ама то си е същото.
Цитат на: AleeeHop в 02 Декември, 2018, 19:50Гледах първото ,не мога да разбера защо няма никакво желание при тея играчи да се борят и да играят ,не си добър играч ми добре скъсай се от тичане,ритане,блъскане,псуване,те тялом там духом ги няма.Мислех ,че без орача това се промени ама то си е същото.Това е истината, за съжаление. Извън Русе нашите са апатични, беззъби, безобидни, сковани от паника да не загубят с голям резултат. Най-слабият гост в Първа лига сме - от 9 гостувания имаме само 1 равенство и 8 загуби, голова разлика 6 -22. Жалка картинка...А на въпроса ти "защо?" имам следния отговор - защото са наемници и им е през онази работа за тези, дето си късат нервите при всяка тяхна загуба и най-вече защото толкова си могат, че са некадърници е ясно, но не са и мъже и не могат да се борят
Ето го и паса за гола на Костов - според мен е засада, но това е без значение. Играхме си трагично.