Автор Тема: Лого  (Прочетена 2538 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Fuzz

• Напредващ
  • Публикации: 153
  • Одобрение: +13/-12
    • Профил
Лого
« -: 25 Август, 2018, 15:19 »
Здравейте! Реших през свободното си време да направя лого, за да видя по какъв друг начин ще изглежда то, от сегашното и искам да го споделя с Вас, за да видя и вашите мнения.

Сега да разкажа малко него! Чертежа лично аз съм го направил на лист. За компютърният чертеж ми помогна приятел, който работи добре с PhotoShop, защото аз не се занимавам с тази програма и ми е трудна. По-долу ще Ви ги покажа. Едното лого е с дракон (с нашето наименование), а другото е без него, за да сравним и да видим как изглеждат. Разбира се, че дракона можеше да бъде една, две идеи по-малък, но решихме да го оставим така.

Ще се радвам, ако ми казвате положителните и отрицателните неща! Даже още повече ще се радвам, ако ми казвате и отрицателните страни. Просто искам да си казваме истината! ;) Надявам се, да са Ви харесали! :)

!!!Тези логота съм ги направил за развлечение, за да видим по какъв друг начин ще изглеждат от сегашното лого, а не защото не ми харесва сегашното или искам да го променят!!!

С дракона

и без дракона

wehrmacht

• Напредващ
  • Публикации: 360
  • Одобрение: +13/-5
    • Профил
Re: Лого
« Отговор #1 -: 25 Август, 2018, 16:14 »
Драконът се явява леко в поза "партер", което не е особена предпоставка за бъдещи успехи...  ;D
ихтамнет

rusenec65

• Фен
  • Публикации: 2279
  • Одобрение: +92/-7
    • Профил
« Отговор #2 -: 25 Август, 2018, 18:42 »
Повече ми харесва логото без дракона- мое мнение...
А това с дракона ми напомня на Лацио..не знам защо
И НА СЕВЕР И НА ЮГ САМО ДУНАВ НИКОЙ ДРУГ

Fuzz

• Напредващ
    • Профил
« Отговор #3 -: 25 Август, 2018, 19:20 »
Повече ми харесва логото без дракона- мое мнение...
А това с дракона ми напомня на Лацио..не знам защо
Радвам се, че ти е харесало! И според мен, логото без дракона стана по-хубаво.
Може да ти напомня на Лацио, защото самият дракон, може да ти прилича на орел. Сега и ти като ми го каза и като се загледах, наистина прилича и на орел. Може да се каже, че е орел и дракон ;D

boti4eli

• Фен
  • Публикации: 1464
  • Одобрение: +55/-13
    • Профил
« Отговор #4 -: 25 Август, 2018, 19:23 »
Fuzz, похвално е старанието ти, но аз лично винаги съм бил привърженик на кръглите емблеми, които за мен са символ на вечност, безкрайност, колкото тези от типа щит (мое мнение) имат по-защитен и премиренчески характер. Иначе от двете логота това без дракона ми изглежда по-добър вариант или той трябва да е вместен по някакъв начин във емблемата.

tipin

• Фен
  • Публикации: 1895
  • Одобрение: +59/-33
    • Профил
« Отговор #5 -: 25 Август, 2018, 19:42 »
 Като се цъкне върху картинката става по-голяма, по-добре се вижда.
 При логото с дракона - дракона изпъква. Дали няма да е по-добре дракона да се подава съвсем леко отгоре, пак да е голям и могъщ, но в анфас с разперени криле.
 Или очертанията на самият герб да бъде в не тази стандартна форма, ами във формата на стилизирани драконови крила.
 Ама и така да останат са готини.
---------
 Сега видях и това на Лацио - твоето е по-добро.

Fuzz

• Напредващ
    • Профил
« Отговор #6 -: 25 Август, 2018, 19:53 »
Като се цъкне върху картинката става по-голяма, по-добре се вижда.
 При логото с дракона - дракона изпъква. Дали няма да е по-добре дракона да се подава съвсем леко отгоре, пак да е голям и могъщ, но в анфас с разперени криле.
 Или очертанията на самият герб да бъде в не тази стандартна форма, ами във формата на стилизирани драконови крила.
 Ама и така да останат са готини.
---------
 Сега видях и това на Лацио - твоето е по-добро.

Благодаря за предложенията! Ще ги имам на предвид! Радвам се, че ти е харесало :)

FCD

• Фен
  • Публикации: 4069
  • Одобрение: +138/-32
    • Профил
« Отговор #7 -: 26 Август, 2018, 13:43 »
Много свежа идея за забавление. Логото с дракона обаче наистина е леко така някак оклюмано, което не е далеч от истината в последно време.  :D Дракона трябва да е уверен, предупредително заплашителен към врага, но не агресивен и с гордо изправена глава.

Fuzz

• Напредващ
    • Профил
« Отговор #8 -: 26 Август, 2018, 13:55 »
Много свежа идея за забавление. Логото с дракона обаче наистина е леко така някак оклюмано, което не е далеч от истината в последно време.  :D Дракона трябва да е уверен, предупредително заплашителен към врага, но не агресивен и с гордо изправена глава.

То си е оклюмано. :D Взех набързо някакъв дракон от интернет и го сложих на логото, защото нямаше как да го начертаем. Плюс това, щяхме да си играем много :D

biser1967

• Напредващ
  • Публикации: 456
  • Одобрение: +11/-4
    • Профил
« Отговор #9 -: 26 Август, 2018, 16:58 »
Май  сме по-скоро  , dragonfly  отколкото drakons  .  ;D ;D ;D
Като се зачетох в символиката май не е чак толкова лошо  ;D ;D ;D
Иначе поздрави за старанието и хрумването !

Fuzz

• Напредващ
    • Профил
« Отговор #10 -: 26 Август, 2018, 21:53 »
Здравейте! Реших да измисля още едно лого, понеже виждам, че Вие интересно и се надявам да Ви хареса! ;)

Цъкнете върху логото, за да го видите по-добре :)

tipin

• Фен
  • Публикации: 1895
  • Одобрение: +59/-33
    • Профил
« Отговор #11 -: 26 Август, 2018, 22:57 »
 Това е яко.
 Може също да се опита ''FC DUNAV'' да е на един ред - така ще може 'Д'-то да е по-голямо.

Fuzz

• Напредващ
    • Профил
« Отговор #12 -: 27 Август, 2018, 00:21 »
Това е яко.
 Може също да се опита ''FC DUNAV'' да е на един ред - така ще може 'Д'-то да е по-голямо.
Имах го на предвид, но повечето пространство, щеше да остане бяло. Така като е на два реда е в синхрон.