Автор Тема: Дунав Русе в HooligansGame  (Прочетена 1925 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Acho

• Нов
  • *
  • Публикации: 3
  • Одобрение: +0/-0
    • Профил
Дунав Русе в HooligansGame
« -: 23 Август, 2018, 01:51 »
Здравейте, Дракони. Радвам, се че открих активен форум на Дунав.
Използвам възможността да ви поканя да се присъедините в HooligansGame. Това е международна онлайн игра, където си избираш клубен отбор и защитаваш цветовете му на виртуални "битки" в реално време срещу други клубни отбори от цял свят. Освен това имаме и по две битки за България всяка вечер. На тях се събираме играчите от всички български клубни отбори и се "бием" заедно за родината, срещу хулиганите от друга държава. Общо взето стават големи мелета  :D. Играта си е за забавление. Не мислете, че е някаква измишльотина за деца. Всъщност едни от най-активните и сериозни играчи са на възраст 25+.
България е една от най-силните държави в играта. Реално само Полша, Гърция и Сърбия са пред нас в лигата. Ние сме плътно зад тях, заедно с Русия, Мароко и Португалия.
Дунав Русе в момента няма активни играчи, а преди време имаше 3-4 момчета, които играеха редовно. Обаче, така и на успяха да класират Дунав в клубните лиги. От българските отбори най-високо класирани в лигите са Левски (в 1-ва лига), ЦСКА, Ботев Пд, Черно море, Ботев Вр и Берое.

Ако ви се е сторило интересно и искате да се пробвате, просто влезте на официалния сайт на играта: www.hooligansgame.com Там се регистрирате, избирате си Дунав Русе за клубен отбор, изтегляте си играта (става за няколко минути) и сте готови да играете. Имате много възможности да развивате героя си, за да става все по-силен (дневни мисии, турнири и т.н.)

Може би някой от вас ще помислят, че пиша тук, за да правя реклама на играта, но не е така. Играта не е българска (поляци са създателите). И не го правя, за да си набирам реферали (виждате, че не съм посочил реферал линк, а офицалния линк на играта). Просто исках да популяризирам играта и сред феновете на Дунав, за да се съберем още повече българи и да увеличим нашата общност тук. Пък един ден може би ще успеем да дадем отпор на трите водещи нации.

За финал прикачвам няколко снимки, за да добиете представа:

А ето и видео с една от малкото победи на България над Сърбия:
http://www.youtube.com/watch?v=MghM6TH1hfE

Ако имате въпроси по играта, питайте тук. С удоволствие ще отговоря на всички. Поздрави!
« Последна редакция: 23 Август, 2018, 02:15 от Acho »

Pettt

• Нов
  • *
  • Публикации: 11
  • Одобрение: +1/-0
    • Профил
Re: Дунав Русе в HooligansGame
« Отговор #1 -: 23 Август, 2018, 02:24 »
Наистина ли наричаш тази простотия игра?
Да се бием, казваш! Е, няма да стане, мисля че сериозно си объркал мястото.

Acho

• Нов
  • *
    • Профил
« Отговор #2 -: 23 Август, 2018, 02:37 »
Разбира се "бой" е силно казано. Говорим за компютърна игра все пак. По-скоро важните умения тук са ловкостта, добрите рефлекси и стратегическото мислене. Факт е, че не на всеки ще допадне играта. Аз уважавам твоето мнение. Но за всеки влак си има пътници, нали така?  ;D

ЧИЧО МЪРИ

• Фен
  • Публикации: 3099
  • Одобрение: +132/-20
    • Профил
« Отговор #3 -: 23 Август, 2018, 11:24 »
Какво общо има тази идиотия с футбола? И то във време когато отвсякъде валят призиви да се спре с вандалщината и побоищата по стадионите!? :o

Fuzz

• Напредващ
  • Публикации: 153
  • Одобрение: +13/-12
    • Профил
« Отговор #4 -: 23 Август, 2018, 13:07 »
Радвам се, че предлагаш идеи, Acho! Но за мен лично, тази идея е лоша! Тази игра не е за клуб като нас. По-скоро е за Левскарите и за чорбарите на ТИРЕТО. Написал си, че повечето играчи са на възраст над 25+, но кой знае каква психика имат на тези години, че да я играят тази помия, без да се обиждаш! Същото така си написал, че поляци са я създали тази игра. Но какви типове ще са? Сигурно са някакви чорбари като на ТИРЕТО, които си нямат друга работа и отиват на стадионите само за това, да се бият и да се дракат с другите. Според мен, тази игра с нищо друго няма да ти помогне, освен да ти развали психиката. В днешно време, всички се борят за спирането с вандализма и побоищата и просто няма никакъв смисъл от тази игра. Това не е приоритет за нашият клуб, да се биеш!

Acho

• Нов
  • *
    • Профил
« Отговор #5 -: 24 Август, 2018, 00:30 »
Ех, момчета, никога ли не сте играли компютърни игри? Та едни от най-популярните като Counter Strike, Wolfenstein и дори GTA пресъздават много повече жестокост - стрелби, убийства и т.н. HooligansGame далеч не е толкова "хард". Забравих да спомена, че играта дава възможност да водиш чат-диалог с играча до теб. Затова има момчета, които не се бият с никой, не си правят дневните мисии, а влизат само за да си лафят за футбол (или други теми от живота) с фенове на други отбори от най-различни краища на света. Доста приятелства могат да се завържат тук.
Друга възможност която дава играта е "да рисуваш със спрей" по стените и така всеки да популяризира своя клубен отбор или фен-фракция. Честно казано покрай тази игра, научих доста отбори, за които преди това въобще не съм предполагал, че имат толкова привърженици.

И още нещо. Не мисля, че тази игра я играят реални футболни хулигани (както и CS едва ли се играе от професионални килъри :) )  Дори да има, са твърде малък процент. Мнозинството са си нормални футболни фенчета, който цъкат за забавление в свободно време.
« Последна редакция: 24 Август, 2018, 00:31 от Acho »

boti4eli

• Фен
  • Публикации: 1464
  • Одобрение: +55/-13
    • Профил
« Отговор #6 -: 24 Август, 2018, 03:51 »
Благодарим на Acho за предложението, който го интересува да продължава да чете, а който не, просто да не влиза в този раздел. Няма защо да се нахвърляме върху момчето и да го поучаваме кое е добро, забавно и има смисъл. Успех, но аз съм до тук