Ако нещата опираха само до спортно-технически качества, нямаше да има проблем. Само че ще се намесят куп други фактори, които в крайна сметка имат един и същи генезис. Вчера Балъков каза нещо, на което едва ли някой е обърнал внимание - че ще е лудост да отърват питомното и да гонят дивото в баража ?!?! Както искате, така го разбирайте!
Не знам кой написа, че никой нямало да се радва на влизане на Селото в Първа лига, но дълбоко греши. Ще се радва цялата припознаваческа общност, която още не може да се примири, че ДУНАВ унизи на два пъти Тирето като домакин и игра напълно заслужено в Лига Европа на "мястото" на оранжевото ГМО[size=78%]. [/size][/size]Ще се радват Гриша Ганчев, Стойне Манолов и другите червени перачи на червени пари, ще се радват и капутите от ДИЕМА, които първо ще изживеят "исторически мигове" около елиминирането на четвъртия от миналото първенство и второ, ще си спестят досадните и неприятни командировки до "далечния" Русе. Ще се радват и малоумните пияндета в БФС, защото от такива клубове като Дунав те нямат нужда, имат полза от разни измислени проекти и хибридчета. Не на последно място ако не се радват, то поне ще злорадстват феновете на други провинциални отбори, които няма да се досетят, че утре техните клубове може да са на наше място. [size=78%]
[/size]Ще съжаляваме само шепа фенове на ДУНАВ, защото очевидно много хора още си мислят, че едно отпадане не е голям проблем и спокойно отборът може да се завърне в елита още през следващия сезон. А аз мисля, че ако изпаднем, това ще е и поредният разпад на отбора и дълги, мъчителни години в долните групи на БГ футбола ни.[size=78%]