Целта трябва да е 1:0 през първото полувреме. Това ще промени коренно тактиката на Балъков. И отборът му ще започне да нервничи.
Да, това е само един от многото сценарии, който хич не изглежда невъзможен. Нервите водят до грешки. Тук мачът няма да е същият като в Търново, това е повече от ясно. Знаете кога Дунав е най-опасен, няма нужда от припомняне.
papimed, що се отнася до притесненията ти за играчите, умората и качествата на резервите, надявам се, че след някакви 90 или 120 минути мач няма да ходят да копаят и жънат на полето, след което да пътуват правостоящи с пътнически влак до Пловдив със смяна и престой през Горна Оряховица. Те затова са професионалисти, и то в групата на "майсторите", за да работят в екстремни условия, когато се налага. После да почиват колкото си искат два месеца. Плюс, дали ще се морят допълнително до Пловдив, си зависи изцяло и единствено от тях, ако искат да си усложняват животите.
Локото се подсигуриха - ще им свири Кабаков ...
Аз предпочитам да анализираме по-късно вечерта, не ми се борави с предположения, не съм по конспирациите, а и Кабака е оранжева подложка, те там доколкото виждам не са много "на ти" с Локомотив Сф. Има възможност, макар и теоретична, да ни се объркат плановете кой ще ни чака на евентуален бараж. Нека поне ако не успеем на реванша, да ни се падне отбор за баража, който можем да отстраним, независимо кой.