Е спокойни ли са сега тия които плюеха Будинов?Сигурно ще спят спокойно!Само че кой ще вкарва голове?Хайде казвайте сега варианти,давайте акъли,плюйте още когото намерите!Това как ще помогне на Дунав?Ако бяха критики да ги възприемат футболистите,но някои бяха направо злобни към част от тях!Много бързо забравихте,че точно тези футболисти ни радваха толкова много !Който обича своя отбор никога не обижда така жестоко футбилистите си!Може да не ти харесва някой,може да не си доволен от него в определан момент,но винаго подкрепяй отбора си!Как ви звучи някой да ви обижда постоянно на работното ви място!Ще го търпите ли?Помислете!!!!Само Дунав!!!!
Да, аз за първи път от много време ще спя, като бебе

През целият си живот е нямало друг футболист, който да ми вдига нервите, толкова много, колкото него. Никога не съм го обиждал извън форума, напротив винаги съм го изпращал с аплодисменти, понеже преди всичко е наш футболист, но не споделям добрите впечатления, които е оставил в мнозина от вас.
Нека да се даде шанс на Митко, а пък , ако не става лятото да си търси друг отбор. Бранимир също може да се пробва в нападение, няма да му е за първи път.
Хубаво е да се замислите, защото толкова много хора критикуват Будинов, а не критикуват някой друг, може би има някаква причина, която вие не виждате ? Всички наши футболисти в момента са трагедия, но някой да е чувал подобни критики към Димов ? Карагерен ? Милчев ? Защо все така са насочени към Будинов ?
И да питам нещо от морална гледна точка... На вас не ви ли трепва нещо, когато всеки път тоя паляк се правеше на интересен и ни показваше разни ушички, пръсти ? Представяте ли, какво ще му се случи, ако ги прави, тия номера в София или Пловдив ?