Аз не виждам нещо странно в превъзнасянето по "фантастичната" ни игра. След като завършихме 4-ти миналия сезон, за този официално обявиха цел "спасяване от изпадане". Имайки предвид къде тренирахме и как не помръднахме организационно (всъщност май помръднахме, ама назад), тази цел изглежда реалистична. А за отбор, който се бори "да не изпадне", звучи направо страхотно, че е имал някакви намерения да се надиграва с Левски. А и на мен настроенията сред феновете отдавна са ми непонятни, та ето още една причина да не се учудвам

Орачев обаче ме притеснява. Да сбърка тактиката - добре, не е краят на света, въпреки че точно в тоя случай беше очеизбождащо как трябва да играем. Да се опита да замаже, че сме се мъчили да направим нещо - пак бива. Обаче да обяснява, че сме играли много добър футбол и така ни иска - това вече направо ме плаши, защото показва най-малкото, че не осъзнава къде се намираме и какви са ни приоритетите. Вече си отива и без това малката ми надежда, че при нас ще се докаже като треньор.