И така, дами и господа, днес е тъжен ден за всички дунавци. И няма как да е иначе, когато подава оставка един от най-успешните треньори за всички времена. Но наистина може би така е най-добре, и най-вече за него самият. А ние в крайна сметка трябва да гледаме и в бъдещето, не само в миналото. Настоящето не е такова каквото на всички ни се искаше и просто трябваше промяна - това е реалността. Понякога е сурова, но винаги всеки край е и ново начало. Цялото това конспиративно премълчаване на проблемите в клуба до един момент ме дразнеше и ми хранеше любопитството, но вече не ме интересува. В крайна сметка напоследък се нагледахме на огромна серия от супер слаби продукции и каквато и да е причината, не може да продължава така. Аз никога не бих могъл да упрекна играчи, групи от играчи, треньор или ръководител, без да знам всички гледни точки, така че не мога и няма да съдя никого. Предпочитам отборът да намери изход от ситуацията и да не изпадаме, защото за мен отборът е най-важен. Дунав е бил и ще го бъде със или без Веско Великов. Оттук са се извървели много треньори. Дано още срещу Ботев Пловдив успеем да додрапаме до победа, защото това ни трябва - победи. А досега нещо не се получаваше. И въобще, публиката иска да гледа поне от време на време победи, а не някакви глупости и интриги от съблекалнята, които ни най-малко не ги интересуват, ако им искат 8-те лева ли или колкото бяха там. Дано поне не изпадаме. Тази година целта наистина и насериозно ще е това.