Слаб мач, но все пак се опитаха да се борят.
Будинов мисля, че повече няма място в титулярния състав. Не може нападател, получаващ заплата , за да вкарва голове от 13 кръга да е кръгла нула - вкара две дузпи и май това беше... Аз ако не си върша работата за която ми плащат, никой няма да ме търпи 3 месеца .
Ивайло Петков да си ходи . Аз лично никога не съм го харесвал, а сега направо ми опротивя ...
Аз също съм бил критик на Будинов, но не мога да не отчета качествата, които има и ползата от него за отбора. Що се отнася до актива му от голове, освен 2-те дузпи срещу Бистрица, Миро отбеляза така важния гол срещу Берое за 1 : 1, т.е. има 3 гола - почти половината от всичките ни осем, които със зор вкарахме в тези 13 кръга. Другите 5 са дело на Юли Ненов и Васко Шопов - по 2 и
на Бирсент - 1 . С други думи Будинов е голмайстор на отбора, колкото и мизерно да изглеждат тези числа.
Мисля, че не Будинов трябва да седне на пейката, а да се промени тъпата ни тактика с изсипани топки към него. Нека да има центрирания, но те да са прострелни, но за това трябва да заработят добре средната ни линия и крилата. И най-вече да се играе повече време с топки по земята. Разбира се, и аз мисля, че в отбора не трябва да има "свещени крави" и Будинов в определен момент през второто полувреме може да бъде сменян. А за Ивайло Петков въпросът не е дали трябва да си ходи, а какво изобщо е свършил досега. И изобщо ми се струва, че пребиваването му в Русе превръща длъжността изпълнителен директор в чисто синекурна