0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Цитат на: SKCH в 11 Октомври, 2017, 23:09Наистина има нужда от промяна в маркетинга ни. Дори да е както беше преди 2 сезона за мача със Созопол- само за 1 кръг, просто да си припомним приятните емоции от миналата година, да се съберем много хора, да се усети магията на Дунав в града. Дори и да не може за всеки мач да е така, мисля, че за следващото домакинство е наложително да се случи. Да се вкарат усилия и средства. Колкото и да сме слаби финансово, за това ще се намерят средства. Може би самият фенклуб да се включи по-активно - само конкретно за следващите домакинства. Иначе Славия са шашав отбор - хем могат да играят силно, хем потресаващо. Общо взето от нас си зависи дали ще вземем нещо, дали ще играем нещо различно, или посредствената игра досега. Ако ние играем по-различно, дори не по-силно, мисля, че Славия няма да има особени шансове.Че то мачът със Созопол го изнесе изцяло фен клуба т.нар. маркетинг. Сега обаче не съм убеден, че може да стане без да се промени значително наратива. От клуба излизат само негативни новини и изглежда, че им харесва да се оплакват. За да стане това със Созопол, в крайна сметка имаше основата на една надежда в хората и клубът разказваше една много по-положителна приказка за себе си като имидж.
Наистина има нужда от промяна в маркетинга ни. Дори да е както беше преди 2 сезона за мача със Созопол- само за 1 кръг, просто да си припомним приятните емоции от миналата година, да се съберем много хора, да се усети магията на Дунав в града. Дори и да не може за всеки мач да е така, мисля, че за следващото домакинство е наложително да се случи. Да се вкарат усилия и средства. Колкото и да сме слаби финансово, за това ще се намерят средства. Може би самият фенклуб да се включи по-активно - само конкретно за следващите домакинства. Иначе Славия са шашав отбор - хем могат да играят силно, хем потресаващо. Общо взето от нас си зависи дали ще вземем нещо, дали ще играем нещо различно, или посредствената игра досега. Ако ние играем по-различно, дори не по-силно, мисля, че Славия няма да има особени шансове.
Бойкотират бе братче!