За неутралните зрители, наистина мача сигурно е бил изключителен, но на мен ми се еба майката на психиката !
Мисля, че това беше най-добрият ни мач от онази победа над ЦСКА - София с 2 : 0 в Разград. Ако не се лъжа вкарваме за първи път, този сезон 4 гола !? Не знам, как ги бях смятал нещата, но смятах и, че 3-4 ни устройва за 4-тото място, а то се оказва, че хипотетично можем да бъдем изместени, което обаче ми се струва крайно невероятно.
Единственият футболист, който наистина няма място в отбора ни и го казвам с огромно съжаление, защото очаквах много повече е албанчето.. Това е футболист, който играе абсолютно безсмислен и нелогичен футбол. Някой по-горе беше казал, че е бил като носорог и мисля, че това му определение е перфектно. Всички други са много големи, даже няма нужда от особено философстване и анализиране, то се видя.
Не ми се мисли, какво ще бъде в Сряда на Градският, още повече, ако не допуснат ЦСКА до Евротурнирите...
П.П : Мисля, че не е лоша идея, въпреки, че в Булгаристан, трудно се правят подобни неща, ако е възможно след края на мачът, независимо, какъв е развоя и на кое място ще се класираме да ни допуснат да нахлуем на терена, каквито практики има често в Европа. Изпращаме един от най-добрите си сезони, на път сме да завършим едва за 2-ри път на 4-то място в "А" група, така, че защо да не си донесем още малко положителни емоции ?