Не съм убеден, че Ганчев искал да мине през " В " група за да бъде всичко по закон , а от БФС са му казали йок.Същото важи и сега за подготвяното ново погазване на наредбите с изявлението на служители от БФС, че нищо не зависи от УЕФА.И не виждам нищо лошо в това свободни хора със свободна воля да подкрепят свободно отбор, който им е симпатичен.Така или иначе феновете на ЦСКА-София ни смятат за провинциалисти, които трябвало да си знаят мястото.Имаше и коментар на ваш фен, който от доста време бил работел в Русе и добил впечатлението, че русенци били неоправдано високомерни ? Този човек например вече не се нуждае от надъхване.И ние тук искаме всичко да се реши на терена, а не зад завеси.
Аз все още се смятам за русенец, въпреки, че е малко вероятно да се върна да живея в Русе. Все пак по-голямата част от живота си съм го прекарал в този град и винаги съм го смятал за моят роден град. Гледал съм много мачове на Дунав на градския стадион в Русе, но съм фен на ЦСКА.
ЦСКА беше във В група и спечелихме промоция за Б. Нормално е да не следиш всичко около ЦСКА и да си пропуснал момента, в който Ганчев искаше да продължат в Б група, а от БФС му казаха, че не може. Тая дивотия с новата А група беше измислена от БФС, защото телевизиите почнаха да мрънкат относно гледаемостта на старата А група. Оказа се, че без ЦСКА интересът към А група спадна двойно. Имаше реална опасност да се развали договора и парите за БФС и компанията, която държи правата да изчезнат. А собственик на тази компанията е Домусчиев. Пред Ганчев имаше избор или остава за неясно колко дълго време във В група въпреки, че се класирахме за Б група, или да влезе в новата А група. Освен това беше посъветван как точно да го направи - цялата тази сложна комбинация с лицензите е единственото решение, което БФС каза, че ще приеме. Каква е идеята на хората, които измислиха това? На тях им беше ясно, че ЦСКА се връща в А група по нормалният път следващата година. Това щеше да е отлично за Ганчев. Обединени фенове, щяхме да сме симпатични на повечето други фенове, защото те знаят, че не сме само ние от грандовете с дълговете, но само ние ще сме минали през ада. Ганчев щеше да има време да подготви силен отбор в Б група и в А щеше да е готов да се бори за титлата пред пълни трибуни - справка посещаемостта на мачовете ни във В група. Задай си въпроса на кого това не му харесва и много лесно ще се сетиш кой измисли цялата схема. Не е Ганчев със сигурност, защото той не е мазохист. Той трябваше да избере между смърт на ЦСКА и варианта, който стана сега. Дори и този вариант не върви по мед и масло, защото хората, които измислиха схемата не са доволни от резултата за това още се мъти водата.
Ако мога да помоля по-буйните фенове да се поуспокоят малко, че не е ясно следващия път като се прибера в Русе в каква неловка ситуация може да попаднем. Примерно може да се окаже, че се познаваме или съм приятел на родителите ви.

Както забелязвате аз се старая да не обиждам и имам респект към Дунав.