Тук не иде реч за злоба и комплексарщина, а спазване на законите.Защо ние се разхождахме из окръжни, "В", "Б" групи за да си спечелим пребиваването в майсторската група, за да ни режат съдиите срещу един незаннопребиваващ в групата отбор?
Законите се пишат от законодателя - БФС. Точно по същите закони вие все още сте Дунав. Онзи Дунав, който би Рома с 1:0, а не последният от 2010 година. Аз съм гледал доста мачове на онзи старият Дунав преди да го фалират няколко пъти. Никога обаче не съм мислил, че вие сте Дунав 2010, отбор на 7 години... Вие от кой отбор сте последно?
Зевс, не е хубаво да подлагаш динена кора на хората, които не мислят като теб и ще ходят в София да подкрепят Дунав. Тези апели към Левски и ЦСКА-1948 единствено може да ги чуят феновете на ЦСКА. Искаш да ги надъхваш ли?
Както вече ти беше напомнено, сегашният Дунав не започна в А група по административен път, както стана с микренското образувание, а мина през ЧИСТИЛИЩЕТО на най-долните групи за да извоюва на терена влизане в А група. Всички останали нови членове на Първата ни лига са по СЛУЖЕБЕН ПЪТ. Така че можеш спокойно да спреш със свободните си съчинения, Дунав е един-единствен, но ЦСКА-тата са много и са все ментета. Защото истинският ЦСКА с 31 титли, 2 полуфинала в ЕКТ и прочие ФАЛИРА и престана да съществува!!! Ако бях фен на отбор, който е побеждавал сам себе си с 8 : 0, нямаше изобщо да смея да се обадя, а твоята уста не може да я запълни нищо,впрочем това е типично за фенчетата на микренското ГМО

И още нещо - институцията ръководена от перуканската пияница НЕ Е ЗАКОНОДАТЕЛ. Такъв е парламентът и законите му са ясни. Но понеже нямаме съдебна система, а мафиотска шайка подвластна на КОЙ, тези закони не се спазват. Та това е единствената причина, поради която ГМО-то на цървулския гном-перач на червени пари се подвизава в елита ни. В нормална държава джуджето щеше да търка затворническите нарове, а измислени отборчета като това, което е узурпирало "Българска армия" щяха да ритат из селските групи в Шоплука!