Или ще вземем нещо от този мач или ще ни бият с 1 гол разлика. Нищо особено не са люляците. Отбор с добри индивидуалисти, но никакъв колектив, а точно там е нашето предимство. Ако нашите момчета се отърсят от последният мач и играят толкова надъхано и мъжки, както го направиха, когато бяхме домакини на тия смешници, то можем да постигнем нещо със сигурност.
Както и да завърши мача, колкото и понякога съм изглеждал свръх критичен към отбора, а и в частност към Будинов, аз се гордея безумно с този отбор и го обичам повече от всичко ! Не ме интересува дали ще вземем евроквота, дали ще влезем в шестицата или пък ще се борим за оставане в групата, за мен този отбор е ВЕЛИК и ЕДИНСТВЕН ! Ще си го подкрепям по същият начин и когато се завърнем в "Б" или "В" група и любовта ми няма да бъде по-малка.
Единственото нещо, което не искам никога да се променя или поне да не е в краткосрочен план е да ни напусне Веселин Великов. Може да не е най-големият гений в треньорската професия, нито пък да има ораторските способности на Сотир Цацаров, но е велик човек, много велик !