Автор Тема: Книга с пълна статистика на Дунав в А група - подготвя се  (Прочетена 1714 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Наньо Нанев

• Нов
  • *
  • Публикации: 18
  • Одобрение: +1/-0
    • Профил
В момента подготвям книга за Дунав с пълната статистика в "А" група, включваща всички срещи на Дунав в "А" група със съставите на Дунав и противниковите отбори, голмайсторите, дузпи реализирани и пропуснати, голове от пряк свободни удари, жълти и червени картони, стадиони и брой публика. Треньорите на Дунав по сезони, обща бройка за всеки сезон кой колко мача и гола е отбелязал, вечни ранглисти с всички участвали дори и в 1 среща в "А" група и всички голмайстори в "А" гр. дори отбелязали само 1 гол, балансите срещу всички отбори в "А" група и много други любопитни и интересни факти. До момента Дунав има изиграни 699 мача в "А" група, тоест в първия кръг срещу Верея, Дунав ще запише мач номер 700 в елита

NITRO

• Фен
  • Публикации: 3750
  • Одобрение: +128/-25
    • Профил
Поздравления за полезния труд. А има ли някаква статистика за мачовете от Б група и зоните? Би било не по-малко интересно.

Наньо Нанев

• Нов
  • *
    • Профил
Поздравления за полезния труд. А има ли някаква статистика за мачовете от Б група и зоните? Би било не по-малко интересно.
тази статистика съм я описал като резултати и класирания в предишните ми книги за Дунав

zapalqnko64

• Напредващ
  • Публикации: 389
  • Одобрение: +24/-49
    • Профил
Велик си!На 1 ноември и 24 май празнувай.

Наньо Нанев

• Нов
  • *
    • Профил
Велик си!На 1 ноември и 24 май празнувай.
Не можах да загрея за датите и празнуването

NITRO

• Фен
  • Публикации: 3750
  • Одобрение: +128/-25
    • Профил
Колегата вероятно искаше да каже, че си народен будител относно феновете на Дунав.  ;)

Наньо Нанев

• Нов
  • *
    • Профил
Колегата вероятно искаше да каже, че си народен будител относно феновете на Дунав.  ;)
По принцип съм футболен историк и статистик и съм си обикновен човек

zapalqnko64

• Напредващ
  • Публикации: 389
  • Одобрение: +24/-49
    • Профил
Всички сме обикновени и затова не се ровим като теб.Това те прави ПО от нас относно Дунав.Важното е,че те има.Бъди жив и здрав!