Автор Тема: Фенклуб "Дунав завинаги"  (Прочетена 2692 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

vassiliy

• Напредващ
  • Публикации: 117
  • Одобрение: +17/-2
    • Профил
Фенклуб "Дунав завинаги"
« -: 03 Юли, 2016, 15:06 »
Предстои избор на нов председател на фенклуба.
Вие знаете ли кой е актуалният такъв?

NITRO

• Фен
  • Публикации: 3750
  • Одобрение: +128/-25
    • Профил
Re: Фенклуб "Дунав завинаги"
« Отговор #1 -: 03 Юли, 2016, 16:28 »
Визуално го знам, но не знам как се казва. Аз лично съм далеч от дейността на фенклуба, но ми харесват хореографиите, които представят отвреме навреме - например тази на мача с Локо Горна. Пожелавам успех на целия фенклуб и все така да ни радват, включително и с нови, креативни идеи.  :)

joro3v1

• Напредващ
  • Публикации: 143
  • Одобрение: +9/-1
    • Профил
« Отговор #2 -: 03 Юли, 2016, 18:07 »
Резултат с изображение за kubineca   Казва се Александър Стефанов

vassiliy

• Напредващ
  • Публикации: 117
  • Одобрение: +17/-2
    • Профил
« Отговор #3 -: 03 Юли, 2016, 19:34 »
Предстои избор на нов председател, тъй като настоящият е уморен и се изчерпа. Стигнах до няколко характеристики, които трябва да притежава фенът на тази позиция:

Базирани са на досегашния опит, дори на последните 3 години. Какво очаквате вие?

dimitrovv1991

• Фен
  • Публикации: 2018
  • Одобрение: +35/-3
    • Профил
« Отговор #4 -: 03 Юли, 2016, 23:01 »
Не смятам, че Кубинеца се е изчерпал. Това е един от хората с най-оригинални идеи, които познавам. Смятам, че той си е най-добрият човек за тази позиция... Умората вече е друго нещо...
Българите- това е народ, който имаше всичко, което е пожелавал; те вярваха, че светът е открит за тях; те никога не се съмняваха в победата си; това е народът, на който се учудваше светът.
                                                                Магнус Феликс Eнодий,486г.

The Major

• Напредващ
  • Публикации: 980
  • Одобрение: +2/-0
    • Профил
« Отговор #5 -: 04 Юли, 2016, 11:49 »
Според мен, ако Кубата има достатъчно време, би трябвало да продължи да се занимава с хореографията. Някой трябва да му помогне с организирането на срещите на фенклуба и организирането на гостуванията.
И все пак ако Сашо прецени, че няма необходимото време и иска да продължи участието си единствено като редови член на фенклуба, можем само да му благодарим за досегашната му работа!

The Major

• Напредващ
  • Публикации: 980
  • Одобрение: +2/-0
    • Профил
« Отговор #6 -: 05 Април, 2017, 13:24 »
Така, самият факт, че докато пиша тези коментар виждам съобщение: "Внимание: тази тема не е активна от 120 дни." не говори много добре за Дунав Завинаги.

Имам идея. Какво мислите за една онлайн система, където всеки с платен членски внос ще може да гласува по предложени от фен клуба въпроси?
Също така би могло от там да се поръчват фен артикули.

red forman

• Напредващ
  • Публикации: 762
  • Одобрение: +12/-5
    • Профил
« Отговор #7 -: 23 Април, 2017, 12:07 »
Въпреки, че все още не е официално, но би трябвало утре най-после Градският стадион да вземе лиценз и съответно да се зАвърнем в Русе за срещата с Локо Пловдив. В тази връзка да попитам запознатите с кухнята на фенклуба, дали се готви някаква по-масова хореография за първото домакинство? Под масова визирам включването на цялата или почти цялата публика, която се очаква да присъства, а не само агитката. Събираха се и пари на последното ни "домакинство" в Разград, каква е била събраната сума?
Осъзнавам, че тези неща сигурно са ясни за присъстващите на сбирките на фенклуба, но пък със сигурност повечето хора, които са дали пари за каузата или са склонни да дадат, не ходят на тези срещи и няма как да получат подобна информация. Сигурен съм, че има доста фенове, които искат да се включат било то с пари, идеи, помощ в организацията, такива неща.

FCD

• Фен
  • Публикации: 4069
  • Одобрение: +138/-32
    • Профил
« Отговор #8 -: 14 Май, 2017, 21:25 »
Абе пичове, чета във Фейса, че имало някакви урни за дарения за хореография. Обаче, Бога ми, аз не съм ги и забелязал дори. Вие видели ли сте ги? Намирали се някъде вдясно от входа, доколкото прочетох, но лично аз мисля, че там сякаш не е най-доброто местоположение поради струпването на много хора, охрана, полиция и персонал. Или ако е там, сложете една голяма табела поне, нещо, което да привлича вниманието. Или обявете къде ще бъде. Освен това вярвам, че ще бъде предадено и предложението ми за откриване на банкова сметка или акаунт през платежните оператори - за улеснение на хората. Вярвам, че освен нас, много други наши сподвижници от страната и чужбина на драго сърце биха дарили някой лев за хореографията, която радва всички нас.

tipin

• Фен
  • Публикации: 1895
  • Одобрение: +59/-33
    • Профил
« Отговор #9 -: 14 Май, 2017, 22:48 »
 Да, имаше урна - ама подвижна :)
 Един пич я беше нарамил, ама беше отляво по пътеката. Час преди мача имаше 20-на лв.

boti4eli

• Фен
  • Публикации: 1464
  • Одобрение: +55/-13
    • Профил
« Отговор #10 -: 14 Май, 2017, 23:42 »
Отдавна беше говорено за плащания на членски внос, хореографии и т.н. по банков път, наистина какво стана?

FCD

• Фен
    • Профил
« Отговор #11 -: 15 Май, 2017, 00:45 »
Абсолютно аматьорски истории, и по двата въпроса.  ;D
Който ги организира тези неща, да помисли малко по-добре и по-сериозно, предлагам аз. Ако не чете форума или фейса, да започва да чете веднага и ако има въпроси, да пита. В противен случай нарамилият урната ще се надява случайно да срещне нас измежду 10 000, а ние ще се надяваме случайно да срещнем урната. А всичко трябва да е съвсем неслучайно. Извинявам се много, но нямам време да ходя по агенции в забързаното ежедневие и да сканирам за урна на стадиона. Ако имаше банкова сметка, работата е за минутка в удобно време и без ходене някъде.

FCD

• Фен
    • Профил
« Отговор #12 -: 16 Май, 2017, 13:52 »
И така, все пак беше откликнато на призива на хората и на този етап е открита временна банкова сметка за набиране на средства за хореографии от фенклуба.
Който има иска да помага с дарения според възможностите си, дори със скромни суми, капка по капка - вир.

Това са банковите детайли:

Нели Йорданова
ДАРЕНИЕ ФЕНКЛУБ ДУНАВ ЗАВИНАГИ
IBAN: BG94FINV91502016189703
BIC/SWIFT: FINVBGSF
ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА АД

http://dunavfans.org/мобилизация-във-фенклуб-дунав-завина/
« Последна редакция: 17 Май, 2017, 14:33 от FCD »