Днес се регистрирах и сега очаквам, да ми бъде даден отбора 
Кръстих го "Can't Repeat" (доста интересно име за футболен отбор) 
Сега 2 дена ще се занимавам с четена на правила и да разбера всичко 
Като ми стане готов акаунта ще пиша :wink:
ААА да ви питам как процедирате когато нямате достъп до ПЦ? По точно в началото на Август ще ходя на почивка... за 10 дена...
Гледам зле те е пуснало без шансове за промоция обаче така е по-добре, защото напоследък в 5-а отборите се засилват и можеше да се отчаеш ако те беше пуснало там

Както стана в началото на сезона в моята група, човека още няма вкаран гол, а половината първенство мина.
В отговор на това за 10-те дена виш какво ти е най-доброто като играчи нагласи ги и дай настройка по подразбиране за следващите мачове. Нагласи си тренировката и си готов.
Значи имайки предвид последните промени в правилата и наближаването на края на сезона след 6 седмици много внимавай с финансите да не фалираш, защото сега в началото ще си доста зле с приходите от спонсори и публика. Прилагам ти един линк, който мисля след като прочетох постовете там ще ти свърши отлична работа за старт.
http://hattrick.formenos.game-host.org/ ... php?t=2686Моя отбор е 3-ти в V.66(гордо мога да кажа една от най-равностойните и трудни групи на това ниво) и се казва Korabostroitel.
Успех!