0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Да @nitro77 мисля, че кметът на Враца като бивш зам.министър на спорта е достатъчно влиятелен в управляващата партия, да издейства вкарването на втория във една от В групите за сметка на отбор от град загубил кметското място на ГЕРБ!
В наредбата ясно пишеше и какво се прави при лишаване на отбор от домакинство, но висши служители на БФС имаха алтернативи теории
Имало е голямо празненство в автобуса навръщане от Добрич-играчи за празнували оставането в Б група. Явно в клуба имат информация кой остава и кой изпада официално от БФС иначе надали щеше да се радват толкова.
В този мач трябва да се даде възможност на играчите на Дунав които обикновено са резерви и няколко от младите титуляри. Може би състав от Р.Христов, Парнаров, Милчев, Патев, Огнянов, Янислав Иванов, Читаков, Костадинов, Здравчев, Колев и Дани Димитров. Така и да загубим, няма кой да ни упрекне в нагласен мач. Пък Спартак да се напрегнат най-после на макс, ако им се остава в Б група.
Мен срещу Верея ми хареса много и Ангел Здравчев.
Да. Личи си, че има много потенциал и в това момче. Дано в А група да се превърне в златното ни откритие.
Едва ли ще се напънем толкова и ние. Вече е ясно, че няма да има нито Литекс нито Литекс 2 така, че ние оставаме на 100 процента...