Добавени събития

• "Б" група: Дунав (Русе) 1-0 Верея (Стара Загора): 21 Май, 2016

Автор Тема: Дунав (Русе) - Верея (Стара Загора) 1:0  (Прочетена 13243 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

NITRO

• Фен
  • Публикации: 3750
  • Одобрение: +128/-25
    • Профил
Нитро, никакви теми, никакви чудесии, човече! Видяхме каква стана тя със Септември! И спри да ме дразниш, че ти ще си на стадиона, пък аз пред телевизора! Пък и подмятанията ти за 50-годишните не са никак удачни. Аз все пак съм "само" на 49  :) :) :)
За 50-годишните колегата попита какво да правят и аз се изцепих. В дух на самоирония мога да кажа, че и аз след 10-11 години мога да сложа памперса и да потегля с него към стадиона. Вероятно така изглеждат 50-годишните в очите на 20-годишните фенове.  ;D
Наистина се радвам, че млади и не толкова млади, в Русе, в България или зад граница, на стадиона или пред телевизора, всички дунавци най-после ще празнуваме голямото зАвръщане, което макар и отлагано на два пъти и получило се по малко по-различен начин от този, който ни се искаше, все пак се състоя и ни изпълва със заслужена радост и гордост.

ЧИЧО МЪРИ

• Фен
  • Публикации: 3099
  • Одобрение: +132/-20
    • Профил
Кое му е по-различното на завръщането в А? Още от момента в който застанахме начело на класирането с 5 точки аванс, бях сигурен, че този път ще стане! И нищо чак толкова извънземно не се е случило. Просто след дълго безхаберие, страдание, мъки и напъни се вписахме отново в нормалното си "агрегатно" състояние. През целия сезон и аз като Фаас си мислех защо никой нищо не споменава за Люси Киров и сега съм удовлетворен, че и нему се отдава заслуженото.

NITRO

• Фен
    • Профил
Има предварителна продажба на билети за мача до петък, 20 май, 16 ч. на обичайните места. Цена - 4 лева.

ЧИЧО МЪРИ

• Фен
  • Публикации: 3099
  • Одобрение: +132/-20
    • Профил
В оставащите 2 мача ако Виейрата се разпише поне по 1 път, има реални шансове да стане и голмайстор на Б група. Заслужава го !!!

NITRO

• Фен
    • Профил
Според публикации на ФК Созопол, които цитират официалната статистика на БФС, техният голмайстор Васил Калоянов има 13 гола, които са с 3 повече от настоящия актив на Диян Димов. Шанс за приза има още Тихомир Кънев от Локо Горна, който е с 11 гола.

NITRO

• Фен
    • Профил

ГС: Георги Димитров Давидов
АС: Георги Йорданов Дойнов Илиян Петров Капарашев
4-ТИ: Георги Милков Гинчев
СН: Милко Илиев Георгиев

NITRO

• Фен
    • Профил
Нямаме късмет с това пусто време тази пролет и това е! В деня на мача ще бъде облачно и отново се очакват превалявания. Дано само не вали като на мача със Септември, че ще ми дойде в повече.  8)

FCD

• Фен
  • Публикации: 4069
  • Одобрение: +138/-32
    • Профил
Хм... Кога са сменили прогнозата? Преди 3-4 дни го даваха абсолютно слънчево, после стана само облачно, а сега пък ще вали. Климатът стана толкова нестабилен пролетно време, че дори и метереолозите са затруднени да го уцелят. Аман вече от тези дъждове, прогизнахме.  :(

dunavfc

• Фен
  • Публикации: 1564
  • Одобрение: +38/-7
    • Профил
Малко оффтопик, но аз не помня, толкова прохладен месец Май и толкова топла зима, като тази последната...

И наистина, този сезон не ни върви изобщо с времето.

zapalqnko64

• Напредващ
  • Публикации: 389
  • Одобрение: +24/-49
    • Профил
Че кога пролетта е била стабилна?Те,с есента, са променливи сезони.Няма да изгниете.Споко!Нали това ни очаква и в А.

NITRO

• Фен
    • Профил
Че кога пролетта е била стабилна?Те,с есента, са променливи сезони.Няма да изгниете.Споко!Нали това ни очаква и в А.
Теоретичните постановки на времето ги знаем, но ти да беше отишъл на някой мач през пролетта, пък после коментирай. Всички мачове в Русе, а и голяма част навън, се играха в дъждове, студове, ветрове и т.н. Ако беше ходил редовно на мачове, щеше да знаеш за какво става въпрос, а не само "пролетта била такава, есента - онакава".

FCD

• Фен
    • Профил
Изказа се малко неподготвен запалянкото64, ама айде сега, нищо няма.   :)

NITRO

• Фен
    • Профил
Абе важното е лаф да става. Между другото, в 15 часа от зала "Дунав" тръгва шествие по русенските улици, което най-вероятно ще завърши на стадиона. Преди мача е предвидена кратка развлекателна програма, а след него е официалното награждаване.

Nikolai Ivanov

• nikolchokolo
  • Напредващ
  • Публикации: 121
  • Одобрение: +6/-6
    • Профил
В този град така и не се научиха да продават дъждобрани?Днеска ако някой застане пред входа с дъждобрани ще удари кьоравото!Ето примерно и аз нямам.А по отношение програмите разни,какви ти програми и награждаванки в някой порой?Няма се учудя ако днес стане,като вчерашния мач на Стоичков!Гаси пороя и бурята!То не че и тука не се случи същото преди точно две седмици на последния мач.Таааааман за 18:10 почна без да спре цял мач@!€№!№§!%№!€%№**“„:"
« Последна редакция: 21 Май, 2016, 13:11 от Nikolai Ivanov »
Дунав завинаги!!!

FCD

• Фен
    • Профил
И аз си го мислех абсолютно същото, те семки и гола вода ми продават... Някой знае ли къде се продават дъждобрани? Вчера на бенефиса на "Васил Левски" всички бяха с такива, защото са много по-ефективни от чадъра.