Добавени събития

• "Б" група: Дунав (Русе) 1-0 Верея (Стара Загора): 21 Май, 2016

Автор Тема: Дунав (Русе) - Верея (Стара Загора) 1:0  (Прочетена 13245 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

NITRO

• Фен
  • Публикации: 3750
  • Одобрение: +128/-25
    • Профил
Предстои последното ни домакинство в Б група, надявам се за дълги години напред. В изминалия кръг гостите се спасиха от изпадане след победа над Добруджа, така че и те, както нас, ще излязат освободени от мисъл за победа на всяка цена. Очакваме футболен празник, евентуално връчване на златните ни медали и Купата за шампион на Б група, и то пред цяла България - мачът ще се предава по телевизията. Така че, какво ще кажете да вземем да понапълним Градския стадион, а?  ;)
« Последна редакция: 22 Май, 2016, 00:36 от vivanov »

FCD

• Фен
  • Публикации: 4069
  • Одобрение: +138/-32
    • Профил
С облекчение може да кажем, че няма да вали, че напоследък в две гостувания и едно домакинство прогизнахме.
Понеже ще го дават по телевизията, вероятно зрителският интерес ще е голям по света и у нас, предвид че на хората ще им е интересно да се запознаят с новия член на "А" група, Висшата лига или както ще се казва там. Церемонията ще е бонус. Свикнахме да вдигаме купи всяка година, нямам нищо против да запазим традицията и другата година.  8) Гледах Верея на живо есента и трябва да кажа, че това е един боек отбор и трябва да се отнесем с нужното внимание. Освен това са и кандидати за "А" група по документи, така че можем да направим една генерална контрола. На мен лично ще ми е много интересно да наблюдавам как ще се преструктурира играта ни сега, когато вече напрежението от краката на футболистите пада.

За това последно домакинство можем класически да кажем какво...

И да паднем, и да бием, все ще се напием!
« Последна редакция: 15 Май, 2016, 23:33 от Obiknoven Fen »

ISTINATA

• Напредващ
  • Публикации: 590
  • Одобрение: +27/-4
    • Профил
Мисля си, като се има предвид предаването по телевизията и вече по-малкия заряд на мача, можеше спокойно от ръководството да направят жест към всички фенове и русенци и да пусне вход свободен за този мач, именно за да може колко се може повече хора да празнуват мечтаното от всички завръщане при майсторите, както и да изгледа да се надяваме последния домакински мач от "Б" група за дълъг период от време :) ! САМО ДУНАВ ! ! ! !

NITRO

• Фен
    • Профил
Жеста отборът може да го направи като ни зарадва с хубава игра и победа, не вярвам, че някого го бъркат пет лева за вход.

papimed

• Фен
  • Публикации: 1421
  • Одобрение: +70/-35
  • ЕДИН ГРАД, ЕДНА РЕКА, ЕДИН ОТБОР - ДУНАВ!
    • Профил
Доколкото знам, вход "свободен" май не може да се пусне. Може да се помисли за по-ниски цени за ученици, студенти и пенсионери, най-тържествено заявявам, че отдавна не попадам в първите две категории и имам още годинки да вляза в третата, така че не съм лично заинтересован ;) . Ще си платя петте левчета с най-голямо удоволствие, не всеки ден плащам за добър продукт, който си заслужава парите  :)
Моето уважение към хората с ниски доходи, но ако се разсъждава така и в бъдеще, то много хора ще предпочитат вместо да са на стадиона, да наблюдават директните предавания по Диемите на домакинските мачове на "ДУНАВ", което не говори добре за публиката ни.  Лично аз смятам да не пропускам домакинство на драконите, освен ако не съм болен на легло или пък в часа на мача трябва да бачкам и нямам никаква възможност да се освободя от работа /много рядко, но се налага да работя в събота и/или неделя/
Всъщност всеки решава сам за себе си, но лично аз не одобрявам идеята за безплатен вход. Което не значи, че ще протестирам, ако ръководството на клуба реши да направи това  8)
« Последна редакция: 16 Май, 2016, 18:39 от papimed »

boti4eli

• Фен
  • Публикации: 1464
  • Одобрение: +55/-13
    • Профил
Точно си помислих, че покрай еуфорията, ще забравим да отворим тема за мача и ето ни готови за големия празник! Аз пак ще ставам в ранни зори в събота  :(  да гледам мача, но един ден като си имаме осветление на стадиона  :-\  и мачовете започват в 19-20 часа, ще мога да си поспивам в почивния ден  :) . Очаквам да се получи страхотен мач, естествен завършек (пред собствена публика) на един страхотен сезон, които ще ни накара да се почувстваме горди, че сме русенци. Нека момчетата не мислят за резултата, не е толкова важен в случая, но дано играят за страхотната публика - на стадиона, из цялата страна и навсякъде по света и за всички, които вярват в тях! Мисля, че ако "изорат" терена, ще затворят устата и на най-големите скептици и ще докажат максимата, че всичко е добре, когато завърши добре! УСПЕХ!!!!

NITRO

• Фен
    • Профил
Точно си помислих, че покрай еуфорията, ще забравим да отворим тема за мача и ето ни готови за големия празник! Аз пак ще ставам в ранни зори в събота  :(  да гледам мача, но един ден като си имаме осветление на стадиона  :-\  и мачовете започват в 19-20 часа, ще мога да си поспивам в почивния ден  :) . Очаквам да се получи страхотен мач, естествен завършек (пред собствена публика) на един страхотен сезон, които ще ни накара да се почувстваме горди, че сме русенци. Нека момчетата не мислят за резултата, не е толкова важен в случая, но дано играят за страхотната публика - на стадиона, из цялата страна и навсякъде по света и за всички, които вярват в тях! Мисля, че ако "изорат" терена, ще затворят устата и на най-големите скептици и ще докажат максимата, че всичко е добре, когато завърши добре! УСПЕХ!!!!
Ами аз чаках ти да отвориш темата, ама нали каза, че повече няма да го правиш, та се принудих аз да го направя.  ;D  Поздравления за тебе, че дори и на другия край на Америка продължаваш живо да се интересуваш от любимия си отбор и всичко около него. Повярвай ми, не са много такива като тебе. Страшно неудобно е да ставаш в ранни зори, и то през уикенда, но поне от април до септември следиш мачовете по светло, докато през останалите месеци ставаш още по тъмно.  ;D

Присъединявам се към пожеланията и очакванията за един страхотен спектакъл пред очите на цяла България и се гордея, че ще го наблюдавам на живо и ще бъда част от шоуто.

Nikolai Ivanov

• nikolchokolo
  • Напредващ
  • Публикации: 121
  • Одобрение: +6/-6
    • Профил
В крайна сметка почна ли предварителната продажба на билетите?Надявам се да победиме с игра в събота и целия мач да се превърне в незабравима емоция за всички!Дано времето е нормално и хубаво,да дойдат възможно най-много хора на стадиона.Хайде да го понапълним този стадион най-сетне.Каква по-добра възможност о тази събота-мач барабар с награждаване!
Дунав завинаги!!!

El rio gigante

• Фен
  • Публикации: 10558
  • Одобрение: +180/-52
    • Профил
Мисля си, като се има предвид предаването по телевизията и вече по-малкия заряд на мача, можеше спокойно от ръководството да направят жест към всички фенове и русенци и да пусне вход свободен за този мач, именно за да може колко се може повече хора да празнуват мечтаното от всички завръщане при майсторите, както и да изгледа да се надяваме последния домакински мач от "Б" група за дълъг период от време :) ! САМО ДУНАВ ! ! ! !

Вход - свободен и после откъде пари за този отбор? Трябва да осъзнаем, че за да имаме нормален футбол, трябва да се издържаме по нормалния начин - така както го правят всички нормални отбори в белите държави. Иначе сме обречени да сме еднодневки.
Only the dead fish follow the stream

ISTINATA

• Напредващ
  • Публикации: 590
  • Одобрение: +27/-4
    • Профил
Става въпрос за един единствен мач, като жест от страна на ръководството към феновете за един истински празник. Напълно съм съгласен от друга страна, че трябва да помагаме на отбора и да помагаме за издръжката му.

NITRO

• Фен
    • Профил

Става въпрос за един единствен мач, като жест от страна на ръководството към феновете за един истински празник. Напълно съм съгласен от друга страна, че трябва да помагаме на отбора и да помагаме за издръжката му.
Стига вече с този вход. Когото не го бъркат 5 лева и има възможност, да заповяда на стадиона, останалите - пред телевизора. Не виждам с какво парите за една кутия цигари ще развалят празника на някого. А ако чак толкова пък държите да не си увеличавате разходите - сложете си енергоспестяващи крушки, например. Пестят по 10-15 лева месечно от сметката за ток, точно колкото ви трябват за мачовете на Дунав. ;)

El rio gigante

• Фен
  • Публикации: 10558
  • Одобрение: +180/-52
    • Профил
Не може да има и един-единствен мач. Жестът, който феновете трябва да очакват е себераздаване и битка във всеки мач, а не безплатен вход. И го получаваме (себераздването). Не трябва да търсим авантата постоянно. Няма как да минем метър, ако искаме да имаме отбор.
Only the dead fish follow the stream

NITRO

• Фен
    • Профил
Не може да има и един-единствен мач. Жестът, който феновете трябва да очакват е себераздаване и битка във всеки мач, а не безплатен вход. И го получаваме (себераздването). Не трябва да търсим авантата постоянно. Няма как да минем метър, ако искаме да имаме отбор.
Напълно съм съгласен. Един от мотивиращите фактори за футболистите е пълният стадион. Знаейки, че хората плащат по 5 лева за билет, всеки ще даде всичко от себе си, за да има публиката стимул да дойде и на следващите мачове. Ако входът е свободен, работата изглежда несериозна и мотивацията някак си пада.

boti4eli

• Фен
  • Публикации: 1464
  • Одобрение: +55/-13
    • Профил
Нитро, никакви теми, никакви чудесии, човече! Видяхме каква стана тя със Септември! И спри да ме дразниш, че ти ще си на стадиона, пък аз пред телевизора! Пък и подмятанията ти за 50-годишните не са никак удачни. Аз все пак съм "само" на 49  :) :) :)

Pycku

• Напредващ
  • Публикации: 703
  • Одобрение: +11/-2
    • Профил
Ще има ли "нахлуване на терена"? Някакви тържества планират ли се? Очертава се почивните дни пак да съм си в Русе, така че мисля да подкрепя отбора на живо. Надявам се да няма пак дъжд и стадионът да се напълни. Добре би било и някаква програма да има, не е зле да се поканят и ветераните на клуба, някаква приемственост да има.

ДУНАВ е един, от ДУНАВ ти бъди!