Доколкото знам, вход "свободен" май не може да се пусне. Може да се помисли за по-ниски цени за ученици, студенти и пенсионери, най-тържествено заявявам, че отдавна не попадам в първите две категории и имам още годинки да вляза в третата, така че не съм лично заинтересован

. Ще си платя петте левчета с най-голямо удоволствие, не всеки ден плащам за добър продукт, който си заслужава парите
Моето уважение към хората с ниски доходи, но ако се разсъждава така и в бъдеще, то много хора ще предпочитат вместо да са на стадиона, да наблюдават директните предавания по Диемите на домакинските мачове на "ДУНАВ", което не говори добре за публиката ни. Лично аз смятам да не пропускам домакинство на драконите, освен ако не съм болен на легло или пък в часа на мача трябва да бачкам и нямам никаква възможност да се освободя от работа /много рядко, но се налага да работя в събота и/или неделя/
Всъщност всеки решава сам за себе си, но лично аз не одобрявам идеята за безплатен вход. Което не значи, че ще протестирам, ако ръководството на клуба реши да направи това