Да, разбирам, но нека приемем всичко това и като война. За да спечелиш една война, трябва да имаш мотивирани войници, които да спечелят някои бляскави битки. Емоцията е част от една битка. Но освен с това, война се печели с акъл, тактика - когато трябва коварство и знание как да се измъкне от тежките ситуации. Ние вече имахме своите бляскави и красиви победи в битките, но сега трябва да сме умни и да оставим всякакви емоции настрана. Според мен това е ключът. Нека всички заедно - отбор и фенове бъдем умни! Затова съм против да се лашкаме в крайностите, защото в действителност сме в една доста особена ситуация - хем контролираме всичко, но ако изтървем баланса и се пречупим под емоциите, нещата много бързо могат да станат кофти. В мачовете с Добруджа и най-вече Септември бяхме изцяло на емоционална вълна, както и ти каза - бяхме жестоко нашамарени, задето си го позволихме. За мен това е един от основните изводи - емоциите, независимо позитивни или негативни да ги оставяме след като войната приключи по един или друг начин. Сега имаме нужда от това да сме умни и рационални! Според мен е добра идея отборът и да излезе на лагер извън Русе, играчите да затворят всякакви телефони, вестници, медии, фейсбуци, форуми, коментари, да си изчистят главите от всички други мисли, освен една единствена - да извлечем максималното в Разлог. Добре бяхме като си бяхме наложили всякакви забрани да говорим за "А" групи и прочее. Нека забравим за това, нека даже забравим класирането програмите, нека забравим за Поморие с кого играел - нека в следващата седмица и следващите мачове да има едно-единствено важно нещо - как да спечелим в Разлог, с Верея и Спартак! Нека бъдем така, че нищо друго не съществува в групата и нищо друго не е важно освен ние и победата над съперника. Пък след края на сезона ще погледнем пак класирането и ако има какво да празнуваме - ще празнуваме.