Чета във фейса на добричлии, че споделят негодуванието, че мачът ще е в четвъртък, цитирайки мнение на Андрей Кючуков от Русе. Или поне аз така го разбирам. Разбира се, винаги ще има недоволни хора, но поне имат възможност да наблюдават любимците си по телевизията, което е благодарение на нас, колкото и те да се борят за оцеляване. Искам да представя и другата гледна точка, която е пак на фенове. Аз лично одобрявам оставянето на мача за четвъртък и слава Богу, че не са приели предложението (веднъж и аз да съм съгласен с БФС ). Защото много хора в петък през деня изчезваме от града на резервирани почивки и прочие и ако мачът беше в петък, за съжаление нямаше да мога да подкрепя на живо Дунав, както и щях да бъда лишен от удоволствието да видя може би нещо историческо. А и не е добре мачът да се играе на разпети петък, ей така от суеверие. Като цяло една програма трябва да си е програма и не трябва да се мести произволно ту така - ту инак, освен в извънредни ситуации. Някои хора дни наред преди това си правят планове според тази програма.