Добавени събития

• "Б" група: Дунав (Русе) 3-1 ФК Банско: 16 Април, 2016

Автор Тема: Дунав (Русе) - ФК Банско 3:1  (Прочетена 12866 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

dunavfc

• Фен
  • Публикации: 1564
  • Одобрение: +38/-7
    • Профил
Re: Дунав (Русе) - ФК Банско 3:1
« Отговор #75 -: 18 Април, 2016, 03:44 »
Ние май ще се опитваме да откриваме топлата вода и да наложим нов метод за ценообразуване на билети.
Не знам, дали има нормален отбор в Европа с подобна политика. Естествено, че няма как да си седнал зад някоя от вратите и да плащаш същата цена, като тази, ако си седнал в центъра на "Сектор "А".
Както и не логично да плащаш една и съща сума за да гледаш Левски/ЦСКА/Лудогорец и съответно Марек/Монтана/Славия
« Последна редакция: 18 Април, 2016, 03:47 от dunavfc »

boti4eli

• Фен
  • Публикации: 1464
  • Одобрение: +55/-13
    • Профил
« Отговор #76 -: 18 Април, 2016, 07:20 »
Звучи несериозно и абсурдно, въпреки многото възможности за забавление, както се каза, на фона на 720 -740 часа в месеца да не намериш 4ч. да отделиш и посветиш на спорта и отбора, които обичаш (поне на теория) и към които, на всичкото отгоре, имаш претенции и изисквания, а в същото време да прекарваш по кафенетата на празни приказки и маса, давайки 2лв. за кафе и кола, по 2 часа всеки ден и после същите тези 2 лв. екстра (респективно 4 лв. месечно) да ти се струват огромно бреме на личния бюджет. Мноооого популистко ми звучи. "Като те е страх от мечки, не ходи в гората!" Народът го е казал!

FCD

• Фен
  • Публикации: 4069
  • Одобрение: +138/-32
    • Профил
« Отговор #77 -: 18 Април, 2016, 11:21 »
Това ми напомня вица за чукчата и моторния трион, който съм постнал в тема Offtopic. Ако си говорим сериозно, нямаме повод за притеснения относно публиката. Ако покажем добра игра и резултати в А група, нормално е да очакваме по 5-6000 на мач. Аз съм леко обезпокоен от интервюто с д-р Симеонов, в което той казва, че има вариант да не играем в А група, дори и да се класираме. Това би било жалко и се надявам през лятната пауза да протекат интензивни СМР по градския стадион. Русе вече доказа, че го може - спомнете си отминалата есен - за месец и половина изградихме цяло кръгово. Е, качеството не беше от най-високите, но пък спазихме сроковете. След като пак сме поставени в тази ситуация, трябва отново да се действа ударно. Иначе би било голям резил за "Града на спорта за 2016г.".
Хахаха! Наистина образно казано се мъчим да сечем дърва и сме близо до истината, но да вземем да се сетим да включим и мотора, барем успеем да правим по 20 кубика на сечене.  ;D Може да е виц, но е достатъчно уместен какво точно правим. Интервюто е любопитно, но общо взето единственото ново, което научихме, е за кетъринг масата в БФС, която е по-интересна. Топката вече рикошира почти изцяло към собственика на стадиона, което и отдавна си приказваме тук. Смятам, че ще направят всичко възможно, което си личи по предприетите процедури и няма да допуснат такъв срам и позор за Русе.

vivanov

• Administrator
  • Фен
  • Публикации: 5872
  • Одобрение: +95/-11
    • Профил
« Отговор #78 -: 18 Април, 2016, 12:40 »
Направо онемях като чух, че Боби Михайлов в крайна сметка е предложил всеки президент да подпише една разпечатана декларация, че 1,5 милиона лева били осигурени. Така ли се лицензира клуб, с декларации и мъжка дума или подпис? Всеки може да обещае, че ще има дадена сума пари, а после да се окаже, че са му трябвали далеч повече и няма как да завърши първенството. Също не е нормално, никой да не зададе въпроси след такава презентация. В крайна сметка се е говорило нещо, но нищо не е решено и отговори на основните въпроси липсват. Дали няма да гледаме нов филм, този път печелим дългоочакваното първо място в Б група, но не може да изпълним изискванията за елита и не влизаме? Остават 9 работни дни за подаване на заявки. Не виждам ние какво ще подадем, нито другите отбори от групата. Май никой няма сериозен интерес, иначе щеше да има въпроси към министера за данъчно облекчение при спонсорство, държавна подкрепа при стадионите и т.н. Кашите в българския футбол последните години ми идват вече малко в повече. Пълен хаос, нищо не се знае, всичко е възможно, нищо не е сигурно, всеки прави каквото си иска и т.н.

FCD

• Фен
    • Профил
« Отговор #79 -: 18 Април, 2016, 13:19 »
Като каза, че остават 9 работни дни, се сетих, че още онзи ден си мислих как може да са отново толкова несъобразителни, че не отчетоха четирите празнични Великденски и Първомайски дни. Същото нещо неведнъж го правят и в програмите. Всъщност те до 30.04 ли ще приемат молби, или реално до 28-и? Софиянци запразняват и изчезват от там, а и не само. Можеше да удължат срока съобразително до 5-и май примерно. И без това до 30-и се играе 26-я кръг, където нещата стават вече почти 100% ясни, а и 3 работни дни са си 3 работни дни и за община, и за партньори. Понякога 3 дни са адски ценни. После дали ще мъдруват 31 или 28 дни, все тая. Абе въобще наистина пълен организационен хаос и липса на планиране и съобразителност в тая наша централа.

ISTINATA

• Напредващ
  • Публикации: 590
  • Одобрение: +27/-4
    • Профил
« Отговор #80 -: 18 Април, 2016, 15:12 »
Eдно интересно заглавие:
Дунав привлича дуо от "А" група
http://football24.bg/novina/158740-dunav-privlicha-duo-ot-a-grupa

FCD

• Фен
    • Профил
« Отговор #81 -: 19 Април, 2016, 00:50 »
Цитат
Веско Великов: Банско имаха късмет, че им вкарахме само три

Старши треньорът на Дунав (Русе) Веселин Великов обяви пред Sportal.bg, че тимът на Банско, който им се е заканвал толкова много, се е разминал с малко. Русенци стигнаха до успех с 3:1, но при повече късмет той можеше да бъде още по-категоричен. Освен това Великов отрече появилите се днес в пресата спекулации, че отборът преговаря с двама играчи от "А" група.

"Въпреки, че отборът на Банско ни се заканваше толкова много преди мача, аз мога да кажа, че им се размина с малко. Можехме да им вкараме доста повече от трите гола, които получиха", сподели той.

"Доволен съм от момчетата и с тази победа направихме много голяма стъпка към влизането в "А" група. В следващия мач с Мездра - Тони Огнянов и Ненов се завръщат в състава, така че ще сме още по-опасни", коментира още той.

"Искам да кажа също така, че в момента Дунав не преговаря с играчи от "А" група. Чак когато влезем в елита, тогава ще преговаряме за нови футболисти. Доволен съм и от включването на Янислав Иванов срещу Банско, но още не е готов физически", завърши наставникът на лидера в "Б" група.

http://www.sportal.bg/news.php?news=600311

NITRO

• Фен
  • Публикации: 3750
  • Одобрение: +128/-25
    • Профил
« Отговор #82 -: 20 Април, 2016, 22:02 »
Пълен запис на мача:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=G0oGWR8fUgg&list=PLUSdgByCU-pvow8CemFDfaRDWFS7JUjR9&index=1[/youtube]

zapalqnko64

• Напредващ
  • Публикации: 389
  • Одобрение: +24/-49
    • Профил
« Отговор #83 -: 20 Април, 2016, 22:35 »
Може и да са 9 дни,но явно никой не бърза.Що ли?Накрая Перуката ще клекне.Как се оправя нещо,което не е оправено сума ти и години.То и затова Морето,Славия не бързат.Като се разчовъркат,тогава ще разберем Висша ли,ква да е там.Като матурите е.Оценките ниски,ама скалата висока.Айде сниши се.Бай Тошово време.Нямаш пари за кока-кола-пиеш кооп-кола или алтай.