Добавени събития

• "Б" група: Дунав (Русе) 3-1 ФК Банско: 16 Април, 2016

Автор Тема: Дунав (Русе) - ФК Банско 3:1  (Прочетена 12837 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

FCD

• Фен
  • Публикации: 4069
  • Одобрение: +138/-32
    • Профил
Re: Дунав (Русе) - ФК Банско [16.04 || 16.00 ч.]
« Отговор #15 -: 15 Април, 2016, 17:23 »
За жалост двама от най-добрите ни футболисти не са възстановени и няма да вземат участие в мача.

Цитат
Веско Великов: Победата срещу Банско е задължителна

Мачът срещу Банско е в графата "задължителни победи". Това заяви старши треньорът на ФК Дунав (Русе) Веселин Великов.

Двубоят от 24-ия кръг на "Б" група ще се играе утре на Градския стадион в Русе.

Все пак Великов отчете, че положението в отбора не е розово, тъй като той няма да може да разчита на двама от основните си футболисти. Антон Огнянов и Юлиан Ненов са с травми и със сигурност пропускат двубоя.

"Най-важни от този мач са точките. Имаме добри резерви и мисля, че тези, които влязат в игра, ще се справят подобаващо и ще победим", заяви старши треньорът на Дунав.

По думите му публиката е важна част от клуба.

"Ние сме едно цяло и трябва отново да докажем, че заедно можем да побеждаваме", заяви Великов.

boti4eli

• Фен
  • Публикации: 1464
  • Одобрение: +55/-13
    • Профил
« Отговор #16 -: 15 Април, 2016, 19:10 »
Те са пък с двама наказани основни играча, за контузени не знам, така че не би следвало да е проблем за Веско да сглоби боеспособен състав за мача 😄. Единствено ми се иска да видя Яни в игра вече, особено срещу бившия си отбор. Успех Дракони!!!!

NITRO

• Фен
  • Публикации: 3750
  • Одобрение: +128/-25
    • Профил
« Отговор #17 -: 16 Април, 2016, 00:56 »
Цитат
Изпълнителният директор на Банско: При реално съдийство ще се завърнем с успех от Русе

След настаняването на футболистите на ПФК Банско в местен хотел в Русе старши треньорът на отбора Иван Атанасов проведе последното си тактическо занимание ден преди мача с отбора на Дунав на терена на стадиона в града.

"Изказвам своята голяма благодарност от отношението на ръководството на местния клуб за това, че ни предоставиха отличен терен за тренировка на спортния комплекс. Жалко е, че заради показани картони в изминалия злополучен мач срещу Добруджа няма да играят заради наложено наказание титулярният вратар Александър Стоянов и десният защитник Георги Кременлиев. Техните места ще заемат Марио Атанасов и Йордан Лечов. Очаквам доказаният млад български футболен арбитър Ангел Баялцалиев да ръководи срещата съгласно случващото се на терена. Стане ли това реалност, уверен съм че ще покажем добра игра на зрителите на стадиона в Русе и ще спечелим поне точка от временния водач в Б група Дунав", каза изпълнителният директор на отбора от курортния град Банско Йордан Баряков.

Наставникът на отбора Иван Атанасов заяви, че неговите възпитаници ги очаква много тежък мач. "Не напразно отборът на Дунав е лидер в Б група, защото разполага с достатъчен финансов ресурс, организация на високо равнище и всичко това няма как да не даде своето положително отношение в класирането. Русе е голям град, с традиции във футбола, с невероятна публика. Всички тези неща ги имаме предвид, но притесненията ще бъдат сред отбора на домакините, които ще търсят победа на всяка цена, а в същия момент при нас цари спокойствие и смятам, че момчетата, на които ще гласувам доверие, ще дадат всичко от себе си за успешен завършек в двубоя", допълни Иван Атанасов.

Е, всичко под 3 гола за Дунав може да се приеме като успех за гостите. :)  Иначе добро впечатление прави коректното изказване по наш адрес. Надявам се утре да видим много голове в мача между двата отбора с най-добро нападение в групата.

FCD

• Фен
  • Публикации: 4069
  • Одобрение: +138/-32
    • Профил
« Отговор #18 -: 16 Април, 2016, 01:06 »
Предвид целта, която преследваме, отсега не се настройвам да видя много голове, но признавам, че ми се иска и бихме били приятно изненадани и зарадвани, ако при благоприятно развитие с ранни голове за малко минем пак на варианта с тоталния футбол. Да видим кой ще излезе "късметлията" с някой разгром тази пролет.  :)

NITRO

• Фен
  • Публикации: 3750
  • Одобрение: +128/-25
    • Профил
« Отговор #19 -: 16 Април, 2016, 01:36 »
Започва второ действие на пролетната пиеса "Кой ще потъне най-дълбоко в Дунава?" с режисьор-постановчик В.Великов и главни действащи лица М.Будинов , Д.Димов, Г.Чакъров, Ю.Ненов, И.Раденцов, А.Огнянов и останалите заслужили артисти от русенската сцена. В ролята на шамандури се редуват последователно актьори-аматьори от Банско, Мездра, Добрич, Симитли, Разлог, Стара Загора. Във финалната сцена русенските актьори гостуват на плевенска сцена и изнасят рецитал заедно с тамошните си колеги.  ;)

boti4eli

• Фен
  • Публикации: 1464
  • Одобрение: +55/-13
    • Профил
« Отговор #20 -: 16 Април, 2016, 07:19 »
Хахах, това ми хареса! Някак си драматургично ми звучи и пресъздава историята за власите и Дунава. Макар че не знам какво ще се случи, ако например назовеш някое македонско козле - влах. С шегите до тук, че останаха само няколко часа до свършването на сериозната работа, а именно - продължаването на победоносния ход към заветната цел!
« Последна редакция: 16 Април, 2016, 07:22 от boti4eli »

vivanov

• Administrator
  • Фен
  • Публикации: 5872
  • Одобрение: +95/-11
    • Профил
Re: Дунав (Русе) - ФК Банско 1:0'
« Отговор #21 -: 16 Април, 2016, 16:18 »
Ето го и първият гол на Янислав Иванов!

Започваме ударно срещата, а отборът на Банско се държи добре на терена и има сериозни футболисти в състава си.
« Последна редакция: 16 Април, 2016, 16:19 от vivanov »

ЧИЧО МЪРИ

• Фен
  • Публикации: 3099
  • Одобрение: +132/-20
    • Профил
« Отговор #22 -: 16 Април, 2016, 16:19 »
1:0 Янислав Иванов, 7-ма минута! Почнахме гиииииииииииии :D

persin

• Напредващ
  • Публикации: 277
  • Одобрение: +18/-18
    • Профил
« Отговор #23 -: 16 Април, 2016, 16:20 »

Започваме ударно срещата, а отборът на Банско се държи добре на терена и има сериозни футболисти в състава си.
пуснете мача на живо

vivanov

• Administrator
  • Фен
    • Профил
« Отговор #24 -: 16 Април, 2016, 16:21 »

пуснете мача на живо

От 22 часа по ТВН и в интернет може да се види пълен запис на срещата!

vivanov

• Administrator
  • Фен
    • Профил
« Отговор #25 -: 16 Април, 2016, 16:22 »
Гооооооол!!!

Мартин Ковачев след центриране Атанас Атанасов, прехвърли цялата защита.
« Последна редакция: 16 Април, 2016, 16:24 от vivanov »

rusensko_vareno

• Дунавец
  • Напредващ
  • Публикации: 555
  • Одобрение: +13/-5
    • Профил
« Отговор #26 -: 16 Април, 2016, 16:25 »
Къде оффтопик, къде не:

Цитат
Сайтът на Лудогорец излъчва дербито на "Б" група с Поморие[/q]

Нали уж заради ТВ права TVN или KIS не мога да излъчват нашите начове на живо.
Вариантите са 3:
а) това да е просто оправдание и да има договорка с клуба да не се дават мачове пряко за да не се губи от публика по трибуните
б) Лудогорец да не ги е*е и да нарушават интелектуалната собственост на този, който държи правата
в) Лудогорец да е платил някакви луди пари, които не са по джоба на русенските ТВ за да дава мач на дубъла си, който ще има гледаемост от 50 души.

Ще е интересно да се стигне до отговора, мисля аз.
Също така ми направи впечетление коректното изказване на изп. директор на Банско и супер-провокативното заглавие на Спирталците. Явно, че и Банско имат проблеми с ключови постове, и аз се надявам на победа с 2+ гола, но и с половин да е - не виждам проблем.

Източници:

http://www.ludogorets.com/bg/news/?i=1708

http://www.sportal.bg/news.php?news=599895

vivanov

• Administrator
  • Фен
    • Профил
Re: Дунав (Русе) - ФК Банско 2:0'
« Отговор #27 -: 16 Април, 2016, 16:42 »
Във фейсбук страницата на RuseInfo.net може да се види картина на живо от Градския стадион!
« Последна редакция: 16 Април, 2016, 16:44 от vivanov »

vivanov

• Administrator
  • Фен
    • Профил
« Отговор #28 -: 16 Април, 2016, 16:58 »
Къде оффтопик, къде не:

Цитат
Сайтът на Лудогорец излъчва дербито на "Б" група с Поморие

Така е, само че има една малкa уловка. За да гледате на живо по Лудогорец ТВ онлайн, трябва да се абонирате. Пакетната цена до края на годината е 48 лева.
« Последна редакция: 16 Април, 2016, 17:13 от vivanov »

ЧИЧО МЪРИ

• Фен
  • Публикации: 3099
  • Одобрение: +132/-20
    • Профил
Re: Дунав (Русе) - ФК Банско 2:0'
« Отговор #29 -: 16 Април, 2016, 17:21 »
3:0 Диян Димооооов!