Добавени събития

• "Б" група: Дунав (Русе) 3-1 ФК Банско: 16 Април, 2016

Автор Тема: Дунав (Русе) - ФК Банско 3:1  (Прочетена 12836 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

FCD

• Фен
  • Публикации: 4069
  • Одобрение: +138/-32
    • Профил
Дунав (Русе) - ФК Банско 3:1
« -: 10 Април, 2016, 11:08 »
По "традиция" пускам тема за мача. Една среща, в която трябва да запазим необходимата мотивация за успеха и най-вече футболистите ни да зарадват многото хора по трибуните, които не се съмнявам, че ще са там при подобряващо се време. Един отбор от "златната среда", който също играе за здраве и е трудно преодолим, но не е нещо убийствено. По-скоро пак ми мирише на опърлени козички и сити дракони.  :) Но искам да обърна внимание на някои сякаш незабелижимо минали резултати, вкл. от предния кръг в Горна Оряховица. Та заострям вниманието, че ей така стават някои изненади, както си на гребена вълната.
« Последна редакция: 16 Април, 2016, 17:48 от vivanov »

NITRO

• Фен
  • Публикации: 3750
  • Одобрение: +128/-25
    • Профил
Re: Дунав (Русе) - ФК Банско [16.04 || 17.00 ч.]
« Отговор #1 -: 10 Април, 2016, 13:35 »
Първенството навлиза в заключителната си фаза и в предния кръг започнаха да излизат "изненадващи" резултати, включително и в Банско, където Добруджа вкара гол от дузпа, който се оказа "златен" и им донесе ценни три точки в битката за оцеляване. В предстоящия мач обаче изненади не трябва да има и съм убеден, че ще се получи хубав мач, в който ние ще вземем това, което ни се полага, а Банско, които ритат за здраве, ще си направят екскурзия през цяла България, даже ако искат, може и до Букурещ да отскочат. Отсега мога да прогнозирам дежурния резултат 1:0 с голмайстор този път Яни Иванов - редно е да вкара срещу бившия си тим.

zapalqnko64

• Напредващ
  • Публикации: 389
  • Одобрение: +24/-49
    • Профил
« Отговор #2 -: 10 Април, 2016, 14:40 »
Дано си прав.И аз вярвам,че нашите няма да си изтърват шанса,но някой може да обърка манджата,не по наш вкус.Бях прогнозирал,че там където изтървахме точки есента,пролетта ще ни се върнат двойно.Примера е от вчера.Чакам и Добруджа да ми сбъднат прогнозата.Като знам как изтървахме глупаво мача там,още ме е яд.

erosso

• Напредващ
  • Публикации: 732
  • Одобрение: +10/-1
    • Профил
« Отговор #3 -: 10 Април, 2016, 14:49 »
за мача с Банско времето ще бъде перфектно ( до колкото може да се прогнозира точно от сега )

За мача ще има ли предварителна продажба на билети.

[/size]День[/size][/size][/font][/color]
[/size]Ясно[/size][/font][/color]
+22
[/size][/font][/color]
752
[/size][/font][/color]
ЮЗ1[/b][/color][/font]
[/size][/font][/color]
37
[/size][/font][/color]
+21   
FOREVER DUNAV FOOTBALL TEAM

NITRO

• Фен
    • Профил
« Отговор #4 -: 10 Април, 2016, 15:18 »
[member=733]erosso[/member] , това с директното копиране просто не се получава. Явно е някаква прогноза за времето, но не се разбира каква точно. Според Sinoptik.bg се очаква предимно слънчево време, с максимални температури до 25 градуса. С други думи - идеално за провеждане на футболна среща. А за предварителната продажба - предполагам, че най-късно утре ще бъде обявено.

FCD

• Фен
    • Профил
« Отговор #5 -: 10 Април, 2016, 16:25 »
По-добре е и с линк, защото прогнозата постоянно се променя: https://www.gismeteo.ru/city/hourly/3418/

« Последна редакция: 15 Април, 2016, 10:16 от Obiknoven Fen »

FCD

• Фен
    • Профил
« Отговор #6 -: 12 Април, 2016, 01:14 »
Чета публикациите от вчера с възмущенията на Банско и недоумявам защо смятат, че са нарочени за донори, на кого и защо?
Доста тежки думи, преоткривайки топлата вода за нещо, което всички ние знаем доста отдавна.
Малко смешно ми звучи това и очаквам тук да дойде един изнервен треньор и отбор, което не би било от полза като цяло.

Цитат
Банско: Нарочени сме за донори от съдиите

Старши треньорът на Банско Иван Атанасов възропта срещу на главния арбитър Стефан Павлов.
„Съдиите трябва да помагат на футбола, те трябва да бъдат по-скоро незабележими, а не главни действащи лица и да се опитват да концентрират вниманието върху себе си. Явно в днешния двубой трябваше да бъде спасен един отбор, без значение на средствата, и това бе постигнато. Смехотворно, без видима причина бе изгонен нашият вратар Александър Стоянов. Просто трябва да се вземат точки от Банско, за да се дадат на Добруджа, който се бори да не изпадне", обясни Атанасов. Според него тимът му е нарочен за донор.

В Банско бесни на съдийството срещу Добруджа

"Изключително скандално съдийство, да не говорим за наглото понедение на цялата бригада начело със Стефан Павлов. Нямаше никакъв ъглов удар, но съдията го посочи. След изпълнението му даде пресилена дузпа за гостите, от която те вкараха единствения си гол. След това не даде 100-процентов наказателен удар за нас, а единият от страничните съдии пуска 6-метрова засада за Добруджа, за да ни вкарат втори гол. Нападателят излезе сам срещу вратаря и два метра преди да го срещне, се хвърли напред. И вместо да покаже жълт картон за симулация, съдията вади червен на нашия вратар, като после ми обяснява, че бил за обида и псуване. И добре, че все още не бях извършил третата си смяна, че пуснахме резервния вратар.

Истината е, че откакто е започнал пролетния полусезон в Б група съдиите са абсолютен фактор. Аз не знам има ли шеф на Съдийската комисия, няма ли!? Но трябва да се променят нещата. И това не е само мое мнение, а си го говоря и с другите треньори. Реферите се държат арогантно, нагло. Ето асистентът от мача с Добруджа, който беше от страната на резервните скамейки- смее се ехидно, подхвърля заядливи реплики.

Питам въпросният шеф на съдийската комисия: какво трябва да стане на някой мач в Б група? На някой да не му издържат нервите да пребият съдия ли? Не е ли задача на Съдийската комисия да подсигурява подготвени арбитри!? Аз очаквах, че ще има подобни изпълнения, но чак такова нещо не съм очаквал", сподели Иван Атанасов.

NITRO

• Фен
    • Профил
« Отговор #7 -: 12 Април, 2016, 02:06 »
Не знам за съдиите, но след благите панагюрски овчици със сигурност и козлите от Банско ще бъдат нашляпани и опърлени отново от ненаситните дракони:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Xl6Y0HBV-ps[/youtube][/size]
« Последна редакция: 12 Април, 2016, 02:08 от nitro77 »

vivanov

• Administrator
  • Фен
  • Публикации: 5872
  • Одобрение: +95/-11
    • Профил
Re: Дунав (Русе) - ФК Банско [16.04 || 16.00 ч.]
« Отговор #8 -: 12 Април, 2016, 15:30 »
Мачът ще се играе от 16:00 часа. Предполагам козлите искат да се приберат в по-нормален час в събота.

само дунав

• Напредващ
  • Публикации: 155
  • Одобрение: +9/-4
    • Профил
« Отговор #9 -: 12 Април, 2016, 15:37 »
Мисля , че е заради баскетбола

vivanov

• Administrator
  • Фен
  • Публикации: 5872
  • Одобрение: +95/-11
    • Профил
« Отговор #10 -: 12 Април, 2016, 19:05 »
Да, така е, а баскетболната среща ще е от 18:30 за да могат хората да се предвижат спокойно от Градския стадион до зала Дунав.

wehrmacht

• Напредващ
  • Публикации: 360
  • Одобрение: +13/-5
    • Профил
« Отговор #11 -: 14 Април, 2016, 08:52 »
И една инициативка, не само за този мач, а и за всички останали: нека преди началото на срещата по уредбата да звучи "Тих бял Дунав", както беше традиционно едно време.
ихтамнет

rusensko_vareno

• Дунавец
  • Напредващ
  • Публикации: 555
  • Одобрение: +13/-5
    • Профил
« Отговор #12 -: 14 Април, 2016, 11:10 »
От доста години насам, звучи 'Тих бял Дунав' преди всеки мач.

ЧИЧО МЪРИ

• Фен
  • Публикации: 3099
  • Одобрение: +132/-20
    • Профил
« Отговор #13 -: 14 Април, 2016, 13:03 »
Звучи, обаче дали се чува от тази продънена радиоуредба?

FCD

• Фен
    • Профил
« Отговор #14 -: 14 Април, 2016, 14:08 »
Съдийските главни роли по терените отново придобиват свръхактуалност, водеща до доста вълнения и дори екстремни прояви из всички групи. И тъй като ФК Банско са особено обострени, да обърнем внимание на съдийското назначение за предстоящата среща. Въпросният съдия е познатият ни вече от есенния полусезон рефер, ръководил срещата ни в гр. Русе между Дунав и Оборище (Панагюрище).

Съдийски наряд:
16 Април 2016 г. Събота 16:00 ч.
ФК Дунав 2010 - ФК Банско

ГС: Ангел Детелинов Баялцалиев
АС: Николай Георгиев Георгиев, Петър Велизаров Митрев
4-ти: Никола Илиянов Атанасов
СН: Ивайло Серьожев Лазараов

http://bgfootball.com/referee.php?id=87&season=63#